O sa-i placa si o sa va impacati iti spun 100% ii superba poezia dai-o si o sa vezi ca o sa se bucure de'numa.
Poezia ta e mult prea lunga si apare de foarte multe ori cuvantul te rog, e ca si cum ai cersii dragostea cuiva, mai bine incearca un sms simplu, fara te rog, fac pariu ca acel banal motiv nu este cel adevarat, du-te intreab-o care este adevaratul motiv, explica-i ca o pretuiesti si ca ati vrea sa fiti din nou impreuna, daca nu accepta fate indiferent si nu insista prea mult prea mult pentru impacare, daca chiar ai gresit cereti scuze dar nu si iertare fetelor nu le place sa ierte, daca nu merge nici asa incearca sa pari in fata ei un tip cu caracter puternic nu un milog, stai drept si mergi inainte. Un simplu sms cred ca tear ajuta mult, am sa-ti dau un exemplu aicia ....Nu esti linga mine, dar esti in gandurile si inima mea... mi-e dor de tine.
Doamne..cat de frumos. m-a impresionat poezioara ta, dedicata ei.Se vede ca o iubesti si ca o persoana foarte importanta pentru tine! Spune-i asta in orice moment..chiar si daca nu vrea sa te asculte."inund-o" cu asemenea mesaje, sms-uri, mail-uri, orice. situatiile disperate cer masuri disperate! ..Deci,fa tot ce iti sta in putinta! Nu pot eu, sau oricine altcineva sa iti dea niste sfaturi si indicatii anume, fa doar ce-ti spune inima. O sa te descurci.
Apoi, dupa ce te vei impaca cu ea, ca sigur o sa se intample.(vad si eu si oricine lucrul asta, adica cine ar mai sta la ora asta la calculator punand intrebari si asteptand raspunsuri, daca nu ar fi cu adevarat indragostit peste masura) sa ne spui si noua cum a fost!:*
Succes!
1) Felicitari ai un talent innascut de a scrie poezii..lunga,mai ca faci un luceafar reloaded.
2) Daca vrei sa ii daruiesti aceasta poezie ca un dar de impacare sau orice tine de impacarea voastra tot ce iti pot spune este sa ai muuuuult succes si sa fiti din nou impreuna ca asa e cel mai bine
3) Ar trebui sa o publici pe un blog personal. daca nu ai sa iti faci si sa ai mai multe poezii puse acolo.
Succesuri
Asa deci in primul rand "owwwww":)) esti foarte dulce :) esti genul de baiat romantic care tine mult la iubita lui si ar face orice sa nu o piarda.Mi se pare superb ca faci aceste lucruri;) sper sa va impacati:o3
Cam lunga poezia si eu compun :* prea multi de ''te rog'' incearca sa mai reduci din ei daca vrei te pot ajuta cu poezii compuse de mine ti-as putea imprumuta :* daca vrei lasa-mi id tau