| WaNt3D1856 a întrebat:

Am făcut acum ceva timp sex cu prietena mea.
Gen
A fost odată la 12 și ceva când am ajuns acasă. Prezervativ,totul bine
Urmatoarea tot cu prezervativ imediat după in care nu am finalizat, dar m-am curățat. A treia tot cu prezervativ a fost după mult timp pe la 6.
Apoi fara la 16, dar nu s-a întâmplat nimic
Și următoarea la 19 in care aceași situație.
S-a întâmplat si vinerea trecuta fără prezervativ dar nu am terminat.
In ultimul timp nu a dormit bine, se trezea "cu inima stransa" și a avut multe vise ciudate.
Acum o luna sau 2 a folosit pilula de a doua zi si a venit ciclul menstrual la 15 zile după cel precedent. După care următorul la ~ 28 de zile.
Acum menstruația a întârziat 4 zile. Poate și stresul liceului este un factor.
Ce se întâmplă? Este totul ok? Care e posibilitatea de a rămâne însărcinată? Și ce se poate face daca așa este? Nu am terminat in ea vreodată.
Vă rog, suntem amândoi cu nervii la pământ.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand iei pastila de a doua zi, nu ai cum sa-ti calculezi menstra si nici perioada fertila pentru urmatoarele 6 luni, pentru ca fata si-a bagat o bomba hormonala in corp, ovulatia putand sa se produca cand vrea ea, chiar la inceput de luna, sau chiar pe menstra.
Orice partida de sex fara prezervativ poate sa o lase insarcinata!

Daca erati cu nervii la pamant, trebuia sa nu faceti sex, altfel de ce va faceti rau, cu buna stiinta?
Ori faceti sex NUMAI cu prezervativ, pus intotdeauna inainte de a incepe partida de sex, pentru ca exista risc sa se scurga in vagin sperma neeliminata de la rpima partida de sex si sa o lase insarcinata, chiar daca tu nu ejaculezi in vaginul fetei.

Solutia este simpla: abstineta totala, ca sa nu mai aveti probleme cu nervii, ori folositi intotdeauna prezervativ!

| Violleta2022 a răspuns:

Uitasem sa mai spun:

Un test de sarcina in cazul ei, se poate face DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala. Orice test facut inainte de 21 de zile, este facut incorect si va arata negativ, chiar daca corpul este insarcinat.

| corbulalbrosu a răspuns:

Mai copile, daca ciclul menstrual NU este unul foarte regulat, ci din contra, este neregulat si dereglat si din cauza faptului ca a fost folosita acea pastila contraceptiva blestemata si nenorocita, in astfel de situatii NU se intretine NICIODATA si NICI macar 1 singur contact sexual de catre un barbat care NU are suficienta experienta sexuala incat sa fie absolut sigur ca intotdeauna este in stare sa-si retina perfect ejacularea si sa-si coordoneze si controleze la perfectie procesul ejacularii spermei. Fiindca in cazul prietenei tale nu se poate stabili cand s-a produs ovulatia si din acest motiv NU se pot stabili nici cele 5-6 zile ale perioadei fertile a ciclului menstrual, singurele zilein care se poate forma o sarcina, NU se poate formula un RASPUNS CERT si cu atat mai putin daca a existat posibilitatea si care ar putea fi probabilitatea in procente de a exista sau nu o sarcina. Nimeni de pe acest site in afara de tine nu poate sti in ce mod s-au desfasurat contactele sexuale enumerate. Tu esti singurul care poate sa-si stie/cunoasca capacitatea de a-si retine perfect ejacularea indiferent de conditiile si de numarul de contacte sexuale intretinute. Doar daca trec 21 de zile de la data intretinerii respectivelor contacte sexuale si nu se produce menstruatia, in acel caz trebuie efectuat un test de sarcina pe baza urinei colectate dimineata dupa trezire. Multa sanatate!

| kandaraki a răspuns:

Pai daca sunteti prosti, de asta si sunteti cu nervii la pamant.
de ce mai folosesti prezervativ daca pe urma nu il mai folosesti?
copii mici si prosti.
mai asteapta, daca nu ii vine in 7 zile, atunci mergi la medic, te va felicita sau te va linisti, 1 din 2 variante!

| sweetangels a răspuns:

Esti total neglijent fata de ea, nu te supara ca ti-o zic. A cam luat pastila aceea degeaba, care oricum ii face mai mult rau decat bine. Daca nu iti convine sa dai bani pe prezervative poate o sa-ti placa sa ii dai pe scutece. Ce sa mai zic, bafta! Ps: daca cumva ajungeti la avort, nu o chinui cu metoda medievala (chiuretaj) exista tot asa pastile care in cateva zile o ajuta sa elimine sarcina (macar atat, ca sa nu indure chinul celeilalte situatii)...

| Mieeez666 a răspuns (pentru sweetangels):

Scutece si pensie alimentara.*

| cyupaku a răspuns:

Se pare ca va fortati norocul, daca tot o ardeti asa des de ce nu va informati corect si bazat?

| Livelord a răspuns:

De ce n-ati facut fara prezervativ din prima, daca tot aveai de gand sa nu il mai folosesti dupa cateava zile?
Macar sa stii o treaba
Inainte sa ia 'pilula', v-ati informat in legatura cu asta? Sau a luat-o precum un Decasept?

| WaNt3D1856 explică:

Asta s-a intamplat pe 29 sept când am făcut-o de 5 ori. 3 cu prezervativ, 2 fără. Și a doua oară pe 6 oct.
Teoretic pe 24 sept ar fi trebuit să aibă loc ovulatia