| deni_6616 a întrebat:

Am facut aseara dragoste cu prietenul meu si a folosit prezervativul insa apoi la dat jos si a continuat asa. Mie astazi ar cam trebui sa imi vina ciclul, deci tin sa precizez ca nu eram in perioada fertila.Credeti ca exista vreo sansa sa fiu insarcinata sau ceva de genu? Va rog raspundeti fara ironii sau alte cele, multumesc anticipat.

8 răspunsuri:
| aangelia a răspuns:

Daca el zice ca nu si-a dat drumu` atunci nu, dar cel mai sigur ar fi sa folosesti un test de sarcina. :*

| CuriousGirl_5341 a răspuns:

Da scumpo, du-te si ia-ti pastila, eu am patit-o si habar nu amaavut nici el nici eu cum s-a intamplat asaca fugi nu astepta sa fie mai rau, crede-ma.

| foxi a răspuns:

De ce ati mai folosit prezervativul? daca l-a dat jos? daca ai ciclul regulat, normal nu ar trebui sa ramai insarcinata in aceasta perioada! perioada fertila este 14-17-a zi a ciclului!

| 80Cris a răspuns:

Ati folosit prezervativul degeaba! Spune-i sa nu mai faca asa. Ati riscat. Sunt sanse sa ramai insarcinata. Eu iti doresc toate cele bune si sper ca aceasta intamplare sa nu iti aduca o surpriza neplacuta. Pa.

| shtephie a răspuns:

Tu esti de viana, draga mea! Dc sa'si dea prezervativul jos? Poate sa si'l schimbe, dar nu trebuie sa accepti s'o faceti fara prezervativ! O kestie de neatentie iti distruge viata!
Totusi fa un test de sarcina, insa nu stiu dupa cat timp de la contact se face.

| mygirl_the_best a răspuns:

Daca nu si-a dat drumu el sar pute ca nu dar fa-ti un test sa fi sigura

| mygirl_the_best a răspuns:

A ce uitasem sati sp ca se poate sa fi insarcinata si sati ina si ciclu am vazut multe cazuri asa ca testul e mai sigur

| adidas_2976 a răspuns:

Bravo!
O sa ai un bebelus.