anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut avort marti, nu am avut probleme insa azi a inceput sa imi curga un lichid albichios din sani, sunt foarte speria, ce este?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este prezent laptele în sân chiar dacă ai făcut o întrerupere de sarcină la cerere, nu avort că asta este altceva!
Mergi la medic pentru un tratament de oprire a lactației!
Multă sănătate și protejează-te, prezervativul fără prea multe comentarii în ambele tabere.
Pa, pa.

10 răspunsuri:
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Iubita,nu te juca cu astfel de lucruri,eu cred ca este in concordanta cu avortul.
Nu trebuie sa ti curga asa ceva sub nici o forma,eu nu am facut nici un avort, dar cand eram insarcinata, de prin luna a 8 a incepuse,sami curga un lichid,aproape albicios,dar era normal,pentru ca asa se intampla,pregatirea de nastere.
Dar sa ti curga asa,nu are cum,du-te la drmarti pentru ca astia trebuie sa lucreze,adica sa gasesti pe cineva,bine,si de Craciun ar fi cineva la urgente, dar la ce dr comozi avem noi, mai bine du-te marti.
Sanatate si un Craciun de poveste tie si familiei tale!

| BRG a răspuns:

Sărut mîna Nu trebuia să faci avort dar în fine tu știi, poate lichidul acela alb care iți curge din sîni o fi laptele pe care trebuia să îl sugă bebe, în cîte luni erai cînd ai avortat? Mare prostie ai făcut.

| kitty_4887 a răspuns (pentru BRG):

Unu nu trebuie sa ma judecati pe mine pentru ce am facut, e viata mea si daca am decis asta a fost stric decizia mea, si doi am 17 ani, mama e incontra unei relati cu un baiat, eram in 14 saptamani.va rog nu ma mai judecati avortul este legal in Spania, la 17 nu pot avea grija de un copil.mersi de raspunsuri.sarbatori fericite!

| kitty_4887 a răspuns (pentru BRG):

Am facut avort din cauza la parintii mei care nu ma lasa sa ies cu baieti ( desigur ei nu stiu ca am facut), si din cauza ca am 17 ani, eram in 14 saptamani. la varsta mea nu pot sa am grija de un copil, si mie imi pare rau pentru ce am facut

| Legiuitoarea a răspuns (pentru kitty_4887):

Bună.
Nu ai voie să ai contacte sexuale decât după 6 săptămâni de la întreruperea de sarcină.
La 17 ani ai tăi ai avut deja exeperiența asta. Mă repet, prezervativ de calitate fără comentarii.
Pa, pa.

| thegirl1 a răspuns:

Copilul care incearca sa iasa prin sani

| Razvanalexx a răspuns:

Trebuie sa mergi la doctor,altfel nu sti ce se va intampla,am auzit ca la chestii de astea se pot face cancer, nu stiu exact, zic si eu cum am auzit straight face

| 13DoXy13 a răspuns:

Doamne...ce oameni! cum ai putut sa faci avort.era un suflet, un copil care nu avea nici o vina...ingrozitori oameni!

| kitty_4887 a răspuns (pentru 13DoXy13):

Sti decat sa mai dai comentarii aiurea mai bine joacate fifawinking... nu e problema ta ce am facu tue, tu daca stii si ai vrea ai pputea sa dai un raspuns, daca te-ai fi aflat in situatia mea la fel ai fi procedatwinking