| ldyg a întrebat:

Am facut baie in cada cu prietenul meu.eram in costume de baie si el s-a udat.si acum nu imi mai vine. mi-a intarziat ciclul o saptamana si ceva. ce se intampla?straight face

Răspuns Câştigător
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata pentru ca nu a existat penetrare
asa ca stai linistita...cu siguranta este vorba de o dereglare sau poate o raceala... oricum intarzierea este foarte mare asa ca parerea mea este ca ar trebui sa consulti un medic.

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti insarcinata. Dar intarzierea e mare si impune consult ginecologic.

| gigiro a răspuns:

Unde s-a udat? Pe par? Daca era in baie -mi se pare logic sa se fi udat.Si ce legatura are baia cu ciclul?

| Paula007 a răspuns:

A? scuza ma, dar mai exact, care e intrebarea ta? daca nu-ti mai vine pentru ca ati facut baie impreuna? daca nu oferi detalii.risti sa ramai cu o intrebare prost pusa.

| ronin33dan a răspuns:

Sigur ca da ...au inotat pana la tine, au localizat pasarica cu detectorul de pasarici, ti-a desfacut vulvitele, dupa care au inceput ascensiunea si au urcat si au urcat pana la fructul tau copt si gata de multiplicare... Ups, ai apa la neuroni!

| gabrielgypps a răspuns:

Nu se intamla nimic daca sperma nu ajuns in apa, apoi sa faceti jocuri sexuale cu penetrare.chiar si asa sansele ar fi foarte mici, deoarece sperma se duce la fundul apei si devine vascoasa, deci spermatozoizii nu inoata liber ca mormolocii in balta. asteapta si o sa-ti vina ciclul.

| dodobymy a răspuns:

Daca te referi la faptul ca "s-a udat" in sensul ca si-a dat drumu in apa si mai erati si in costume de baie atunci stai linsitita spermatozoizi nau invatat inca sa inoatewinking nu ai cum sa ramai insarcinata daca el nu si-a introdus P****** in V**** bafta si sper ca ai inteles

| SteauaROsie a răspuns:

1-scrie corect, daca nu poti mai du-te la scoala ok

Răspuns utilizator avertizat
| AdyEmSustineCampaniaMosCraciunExista a răspuns:

Atata timp cat nu exista penetrare n-ai de ce sa iti faci griji

| ldyg explică:

Ce se intampla de imi intarzie atata ciclul?

| ldyg explică:

Udat.adica excitat...lichidul ala preseminal

| ldyg explică:

Ah sunt virgina stii?raised eyebrows nu sunt o mica curvulita care se dezbraca imediat happy

| sefata a răspuns:

Da ce la strand ramai gravida?rolling on the floor

| OneGirl_8151 a răspuns:

Ai ciclu neregulat? daca da e normal, si nu pricep ce legatura are asta cu baia pe care ati facut-o atata timp cat nu ati avut contact sexual

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nimic asa se intampla la fiecare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E destul de serios, sa te duci de urgenta la ginecolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi daca a-ti facut baie impreuna era logic ca v-ati udat laughing. Dar da mai multe detalii si intreaba de fapt ce vrei sa stiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bou