anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am făcut câteva partide de sex cu iubita mea, 2 nr au fost protejate și 2 neterminate neprotejate. La câteva ore după aceste partide i-a venit greață, a vomitat, ea a pretins ca este din cauza dulciurilor ca a mâncat doar dulciuri și ursuleți din aia de gelatina. A 2 a zi nu a mai avut nimic și a 3 a zi din nou a vomitat, pretinzând ca a mâncat ciocolata multă. Este răcita si a stat la caldura si din aceasta cauza i-au venit grețurile,eu nu mi-am dat drumul in ea in nici un caz, nici n-am ajuns la terminare, cum am simțit ceva pur si simplu m-am oprit, voi ce credeți? Testul nu-i o opțiune, nu vrea sa si-l facărolling on the floor

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| outsidethebox a răspuns:

Da, poate fi insarcinata, insa nu cu tine, sau nu cu tine, dupa acele patide de acum 3 zile, ca sa se instaleze greata, trebuie sa treca ceva vreme. Sper sa nu se supere fetele, insa poti verifica daca i s-au intarit sanii, esre un semn al sarcinii!

| AlbertoMadalin17 a răspuns (pentru outsidethebox):

Asta am auzit și eu, poate chiar a vomitat din cauza mâncării ca a mâncat mulți ursuleții din aia cauciucati ca nu mi vine in minte cuvântul, sau poate a fost prea stimulata ca na 4, 5 numere eu zic ca este cam mult

| Alexandra20122017 a răspuns:

Dacă ar fi ramas însărcinată in timpul acelor partide, nu avea simptome asa repede