Da, poate fii insarcinata, fiindca ai avut partide sexuale neprotejate (chiar daca nu ai ejaculat in ea), dar aveai deja sperma pe teava, de la partida anterioara, care s-a scurs involuntar in vaginul ei, cum ai reintrodus penisul.
Unica sansa sa ramana gravida fiind ca ea sa fie in perioada fertila.
Oricum, un test de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, fiindca la cate zile daca cumva este gravdia, nu avem cum sa detectam o sarcina.
In ce privesc greturile si voma sunt sigur de la ce a mancat, fiindca nici o sarcian din lume nu poate da simptome de greata si voma, mai devreme de 3 sapatamani.
retine: NU exista test pe lumea asta care sa-ti da un raspuns de sarcina la cateva zile de la sex. Testul corect se poate afce DUPA 21 de zile!
Da, poate fi insarcinata, insa nu cu tine, sau nu cu tine, dupa acele patide de acum 3 zile, ca sa se instaleze greata, trebuie sa treca ceva vreme. Sper sa nu se supere fetele, insa poti verifica daca i s-au intarit sanii, esre un semn al sarcinii!
Asta am auzit și eu, poate chiar a vomitat din cauza mâncării ca a mâncat mulți ursuleții din aia cauciucati ca nu mi vine in minte cuvântul, sau poate a fost prea stimulata ca na 4, 5 numere eu zic ca este cam mult
Dacă ar fi ramas însărcinată in timpul acelor partide, nu avea simptome asa repede
HappynewCenusa întreabă: