Eu zic ca mai ai o sansa daca reusesti sa ii arati ca tu nu esti atat de rea precum te crede el.
Schimba-te,recucereste-l subtil,fii vesela, draguta cu el, arata-i ce pierde.Si mai ales, cere-ti mii de scuze de la el si jura-i ca nu o sa mai faci asta niciodata.
Dar macar fii sincera cu tine si lasa-l in pace daca nu tii la el cu adevarat.
Da-te cu capu de pereti. O durere o anuleaza pe cealalta. Alta data nu mai fi proasta.
Ba am inteles foarte bine. Ai stat langa o papagal care in sinea lui desi era mai fraier tinea la tine.Ai dat peste alt papagal pe care l-ai vazut tu mai smecher dar care nu vroia mare lucru de la tine si ti-a dat jet. Punct. Prostia se plateste.E normal sa nu mai vrea sa fie cu tine, are orgoliu si demnitate. N-o sa vrea sa se intoarca la una' care fuge cu primul papagal pe care-l intalneste si pe care-l vede mai smecher.
Incearca sa asculti muzica... iesi cu amicii incearca sa uiti putin de el vei reusi daca vrei cu adevarat daca tu nu ai incredere in tine atunci nimeni nu are :*
Esti proasta ca nu stii sa pretuiesti adica nu esti unika si eu sunt la fel snusj sa pertiuesc si acum am ajuns sa sufar la cat de trista sunt am ajuns sa asc manele
Tiberius, nu eu am fost proasta . nimeni nu a fost, insa unii oameni ca tine au inteles gresit...il iubesc pe acest baiat, dar spune-mi, daca iubita ta nu ti-ar fi acordat atentia necesara, oare nu ai fi suferit? asa ca te rog, tine-ti parerile nesimtite pentru tine.
Anonim519 întreabă: