anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut cea mai mare prostie din viata mea pe care nici nu aveam de gand sa o fac vreodata dar nu stiu ce a fost cu mine, mi-am inceput viata sexuala cu o prostituata, am folosit prezervativ, mi-a facut oral si normal tot cu prezervativ, mi- s-a rupt ata si ma ustura rau penisul, pot pati ceva?

12 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Off. igiena si rabdare!
Chiar nu gaseai si tu o fata faina cu care sa inveti si sa faceti Petting impreuna, si astfel evitai sa patesti asa ceva?!

| ania a răspuns:

Conștiința ta are dreptate,n-o reduce la tăcere. Suferința ta mai mare nu e cea fizică ci cea morală, te simți murdar sufletește, da e o prostie imensă.Mai bine cerei-i iertare lui Dumnzeu, El vrea să-ți dea o a doua virginitate a iertării, pe care n-o mai irosi.îți binecuvintezi viața dacă decizi ca pe viitor să faci sex doar cu soția ta.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru ania):

"El vrea să-ți dea o a doua virginitate a iertării" Vai de mine.

| claaau a răspuns (pentru ania):

Doamna draga mor cand citesc comentariile dumneavoastra, eu inteleg ca sunteti casatorita si loiala dar credeti ca daca era sa fiti acum de 18 ani ati fi putut rezista tentatiei sa nu incercati cu mai multi barbati sau altele? V-am mai spus intr-un comentariu precedent si ma repet, vremurile s-au schimbat, desi s-au schimbat mai mult in rau dar nu cu mentatilatea asta vom schimba ceva, eu de exemplu nu am pretentia ca viitoarea mea sotie sa fie virgina in momentul casatoriei pentru ca : unu la mana are si ea viata ei si e libera se exploreze cat e tanara si nelinistita si 2 la mana nu pot sa stau x timp cu ea fara sa ne "iubim". Nu vreau sa va fiu critic sau ceva de genul dar am impresia ca dumneavoastra sunteti la extrem cu chestia asta si mi-as permite sa va intreb : nu v-ati intrebat niciodata oare cum ar fi fost sa faceti sex si cu un alt barbat, doar sa vedeti cum e?

| RAY a răspuns:

De ce ar fi o prostie asta?

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu este exclusa posibilitatea de a apare o mica infectie a glandului in cazul in care nu vei intretine o igiena perfecta a penisului pe perioada cat va continua sangerarea. Foloseste o crema de ex. Baneocin cu efect antibiotic. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca actele sexuala(oral si normal) au fost protejate nu este pericol de a lua vreo boala sexuala. In privinta usturimilor ce le ai in urma ruperii atei, este normal sa le Daca actele sexuala(oral si normal) au fost protejate nu este pericol de a lua vreo boala sexuala. In privinta usturimilor ce le ai in urma ruperii atei, este normal sa le ai.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

E normal ca la unii se rupe ata, e frecvent. Se vindeca. Mentine igiena si...dai tare si fara frica.

| UnBroken2016 a răspuns:

Hormoni, aia aveai. Mi se pare stupid sa platesti pentru sex dar mai bine ca tine decat sa devii un mega frustrat ca nu faci sex. VEzi pe site destui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ceva normal. O sa-ti treaca.

| Xpressurself a răspuns:

Si ea e o fiinta ca si tine. O fata simpla ca oriocare alta. Nu te mai invinovati ca n-ai de ce. Ata e normal sa se rupa si sa doara/usture putin.
Problema nu e cu cine ai facut-o ci faptul ca nu ai rabdare sa gasesti o fat, sa treci prin nuste etape firesti in care sa va cunoasteti. O invitatie la o plimbare, un suc, o iesire in oras cu prietenii etc dupa care sa tineti legatura si la un moment dat cand o vei convinge ca meriti ai sa primesti si ce vrei.

| RazvyCrazV a răspuns:

Se cheama dezvirginare, o sa treaca repede