| BiancaStefania558 a întrebat:

Am făcut chiuretaj acum doua săptămâni și după două săptămâni am avut relații sexuale neprotejate cu partenerul meu, nu a terminat în mine, dar sunt foarte stresată și aș vrea să știu dacă pot rămâne și nou însărcinată dacă el nu a terminat în mine, nu știu să mă ajute cineva

33 răspunsuri:
| andreierdna91 a răspuns:

Anticonceptionale, prezervative si poate n-ar strica niste educatie sexuala de pe Youtube, nu de pe p**nhub.
Miruna bate campii foarte grav in ceea ce priveste "crima" - dar nu am de gand sa combat in niciun fel, oamenii care stiu pot fi contrazisi, cei care cred - nu. Miruna are totusi dreptate cand spune ca trebuie sa te educi din punct de vedere sexual, sa folosesti metode contraceptive conventionale, avortul este ultima chestie. De ce nu ai luat macar pastila de a doua zi?
Avortul este dreptul tau, dar iti face rau si repetarea lui poate duce la probleme foarte serioase.
Un alt lucru cu care Miruna are dreptate: cum naiba te-ai gandit sa faci sex neprotejat dupa evenimentul asta? really? Daca barbatul iti zice "nu pot, ma deranjeaza" e simplu: schimbi barbatul. Inseamna ca e iresponsabil si egoist.
Miruna, no hate si nu vreau contraziceri; am spus parerea mea si ti-am dat si dreptate unde am crezut eu - credintele personale nu se discuta doar se exprima.

| Miruna333 a răspuns (pentru andreierdna91):

Exact si eu la fel consider despre persoanele care folosesc acel cuvant grav,, crima'' ca bat campii la modul serios happy Zi frumoasa

| LadyOtis a răspuns (pentru Hyperion7):

Omule, tu ai comparat avortul cu omoratul oamenilor pe strada rolling on the floor)
Baiatu' meu, eu ti-am dat un exemplu, daca nu ai UTER, nu te priveste. Daca ai ramane insarcinata si nu esti de acord cu avortul, bravo tie, nu face avort, nu primesti vreo medalie.
Dar tu nu imi vei lua mie DREPTUL la avort pentru ca,, Nu sunt de acord'', cine esti tu sa fii sau nu de acord? PERSOANA in CAUZA decide pentru aceasta.
Crezi tu ca doar inconstienta duce acolo, vai de noi.