Mm...agatatu in club.am intalnit si eu destui tipi de genu'. nu cred in asa ceva, si chiar daca poate imi placea tipul respectiv nu i-am facut jocul.in club este cu prietenii, poate vrea sa le demonstreze ceva, poate a baut un pic mai mult si vroia sa se distreze.si textele "o sa te gasesc oricum/oriunde sunt folosite cda sa te impresioneze, sa iti starneasca interesul. daca zici ca avea o poza si scria "my love" nu are rost sa iti faci iluzii.
Asa sunt cate unii baieti.Cred ca daca sunt cu mai multe fete in acelasi timp sunt "shmecheri si tari". Ce penibil! Ce sa le ceri.De aceea nu e bine sa te increzi in vorbele unui strain. Apropo! Unii din ei nu au contiinta si nici nu cunosc termenul"rusine"
Stii sunt astfel de tipuri de oameni si adica fetele care au incredere in ei, baietii se folosesc, adica se culca cu ele si apoi uita de ele. Dar sunt si baieti care sunt seriosi.
1. nu numy baietii inseala si de cele mai multe ori fetele sunt cele cu pricina asa ca nu dati mereu vina pe noi x( ma si stresati frate voi fetele va comportati de parca noi am fi sclavi vostri asa ca ati cam merita sa fiti inselate
2.asigura`te ca poza e facuta recent si intreaba daca era un sarut la fenta sau chiar era yubyta lui