| ZamfirSabina67 a întrebat:

Am făcut de două ori sex, prima oară fiind virgină unde partenerul nu a ejaculat deloc, a doua oară iar am făcut-o și într-un loc sigur fără alte probleme la mijloc unde partenerul tot nu a ejaculat. Acesta dă vina pe mine spunând ca nu sunt în stare desi acesta suferă de epilepsie, are acest aspect relevanță sau este vina mea? Nici eu nu m-am excitat cum trebuia să se întâmple și nu am încercat să îl umilesc.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce prostălău

| Violleta2022 a răspuns:

Fugi, fugi cat poti de acest barbat, ca nimic bun sau fericit nu se poate intampla alaturi de un epileptic.

| mihai69 a răspuns:

E probabil vina ambilor.

| Madaxo97 a răspuns:

Ce vină să ai tu ca nu poate el să ejaculeze? E un mare bou, mai ales pentru faptul ca a dat vina pe tine si a zis că "nu ești în stare", urât din partea lui, un idiot. Nu fiecare act sexual se lasă cu ejaculare întotdeauna, iar asta nu depinde de tine, ci de el.

| Cavaler001 a răspuns:

Probabil v.ati grăbit.
Nu.are treabă cu epilepsia.
Poate si el e la început.
Sunt curios ce vârste aveți happy

| ziustin a răspuns:

Pai pe 24 iulie ne intrebai daca sa iei pastila de a 2 a zi. Deci inseamna ca si-a dat drumul in tine. Sau iti este frica de acel precum? In alta ordine de idei, cred ca ati gresit amandoi si ar trebui sa invatati cum se face un preludiu

| alexcont a răspuns:

Incalzirea asta globala domnle