Ciocolata, filme si rabdare. nu e musai de sarbatori sa fii fericit. daca nu esti, asta e. inseamna ca nu ai motive. si mai da-l incolo de revelion, vor mai fi si altele.
nu te mai intoarce la cel care te-a dezamagit de doua ori. te va trata cu mila si te va folosi. evita-l si vei vedea ca si el te va evita si astfel il vei uita. fara smsuri, messuri sau altele. scapa de el si amintirile cu el. chiar daca e craciun, ai si o familie, bucura-te de ea. petrece mai mult timp cu ai tai si uita-l pe baietasu asta.
Mda. Cam asa decurg toate relatiile la varsta asta.Se sfarsesc la fel de repede cum incep si de obicei fetele sufera cel mai mult. Stiu ca e greu sa-l uiti ptc acum trec prin aceeasi situatie si crede-ma ca sunt momente in care nici eu nu stiu ce sa fac, dar cel mai bine e sa te folosesti de faptul ca e vacanta si ca nu-l mai vezi o perioada ca sa poti sa-l uiti incetul cu incetul. Gandeste-te ca nu e ultimul baiat de pe pamant si ca mai sunt cateva milioane de baieti asemeni lui. O sa gasesti cu siguranta persoana potrivita si o sa stii atunci. Sfatul meu este ca pe viitor sa nu te mai implici asa de mult in relatiile astea ptc in perioada asta relatiile nu dureaza si acum fiecare incepe sa caute, sa vada ce-i place si ce nu. Sper sa poti trece peste si pentru asta iti doresc multa bafta!:*
Buna.
In primul rand, trebuie sa te calmezi. Draga mea, iti poti petrece sarbatorile cu familia sau cu prietenii mai apropiati. Apropie-te de familia ta mai mult de Craciun, ocupa-ti timpul cu alte activitati: citeste o carte, uita-te la TV, iesi pe afara cu prietenele, asculta muzica, cauta filme de comedie etc.
Succes si sarbatori fericite!
Oo
decy ce dragut ai povestit
[nu lua in considerare pentru ca stiu ca nu ti-am raspuns]dar atat de mult mi-a placut:X
Sper sa ai sucCes in ceea ce faci:*
sarbatori fericite
Pai ma gandesc ca problema legata de refuzul prietenilor tai nu e o mare problema, iar in legatura cu "jumatatea " ta dupa mine sunt cateva moduri prin care il poti uita, caci de revenit la el nu cred ca mai doresti dupa tot ce ti-a facut. Ei bine am trecut si eu prin asta si sa iti zic cum am facut:
Am lasat o perioada de timp ( foarte mare crede-ma)sa treaca desi era destul de dureros sa imi aduc aminte de ea in fiecare moment al zilei. Mi-a trecut, iar acum cand ma gandesc la ea imi vine un dezgust
Si urmatorul mod de a il uita suna cam asa : Desi chiar daca spun ca nu-i sfarsitul lumii, stiind destul de bine in ce situatie esti pusa, o alta solutie ar fi sa iti faci un altul la care sa tii la fel de mult ca la el, caci sunt destui cuminti si in banca lor. Cu solutia asta uiti mult mai repede de el.
Buna! Si eu am avut o asemenea patanie dar nu mai conteaza, trecem peste. Eu te-as sfatui sa vorbesti cu baiatul care te-a invitat mai inainte si la care ai renutat pentru iubirea ta, cine stie... poate ca invitatia inca mai este valabila. Sper sa iti ajute la ceva raspunsul meu. Sarbatori fericite!