Aici e vb de tine si ce ar putea sa ti se intample nu de ce vrea sa faca iubitu tau.Auzi sa te simta -Nu are capsor nici cat un strut.Nu te critic dar trebuie sa stii ca riscuri sunt si chiar daca nu a ejaculat in tine Sanse tot sunt.Ai auzit de lichidul preejaculator pe care barbatii il produc in mometul in care sunt exciati la maxim sau vad o pasarea? Pe viitor da-i una in barba daca vrea sa simta ceva ca tu o sa te chinuiesti mai tarziu buburuzo.Stiu ca poate ti la el si il iubesti si vrei sa-i fi pe plac dar asa risti sa iti distrugi viitoru. Acum Sansele sunt cam aproape de nule dar pe viitor sa ai Grija!
Daca nu te-a penetrat in totalitate si contactul a fost asa cum ai descris, destul de scurt, sansele sunt foarte mici ca sa ramai insarcinata.
Teoretic, sansele sa fi ramas insarcinata sunt foarte mici. Iti faci prea multe griji. Probabil ca prietena ta, practica metoda calendarului si a facut-o de nspe ori neprotejat. E normal ce i s-a intamplat.
Daca ar trebui sa dau crezare celor care afirma ca poti ramane insarcinata in orice zi din ciclul menstrual, cred ca sunt cazuri de 1 la 10000.
Eu una, nu cred ca poti ramane(mai mult ca sigur)insarcinata, in prima zi dupa sfarsitul menstrei, mai ales ca nu a ejaculat. Ovulul, care este eliminat in jurul datei din mijlocul ciclului menstrual, traieste 1-2 zile, iar spermatozoizii traiesc 3-5 zile.
Pharmatexul ovule, dupa recomandarile din prospect, reduce considerabil riscul sarcinii, avand o eficacitate mare, daca se respecta modul de utilizare.
Cred ca pot sa-ti garantez 100%, ca nu ai ramas insarcinata!
Cred ca ai vrut sa postezi o intrebare, nu sa-i raspunzi lui "cocoloc"! Sau esti genul de tip, care iti cam place sa privesti pe gaura cheii?