Nu este nevoie sa ia pastila de a doua zi, fiindca nu avea cum sa ramana gravida, odata ce nu ai ejaculat deloc, iar lichidul pre-ejaculator era deja in prezervativ.
Pe viitor, cumpara prezervative mult mai mici, pentru cucul tau, fiindca un prezervativ larg este un mare pericol la sex, putand sa-i alunece fetii in vagin si daca ejaculezi, sa se scurga sperma acolo.
Ne gândeam?( suna de parca și tu suporți ceva, nu doar prietena ta " pățește riscuri")
Prietena ta trebuie sa ia pastila de a 2 a zi, sa facă un test de sarcina și să nu se panicheze.
Da când ceva repede pastila de a doua zi că prezervativul nu e bun
Când nu ești sigur de " ce faci", mai ales când spun că prezervativul le-a scăpat și poate au continuat fără ( de unde poți sa știi?, nu am fost cu ei în timpul minunatului act).
Ajunge și un simplu test de sarcina și aia e, sau sa uitam ca prezervativul nu este 100 safe și ca da poți sa ramai însărcinată și atunci, da mai rar, dar ce sa vezi? Sunt destule cazuri.
Bine daca ar fi unu că mine mă cam încurcă prezervativul dar știu când sa mă retrag
Nici metoda retragerii la timp nu este o soluție, mulți au făcut aceasta joaca pana s au ales cu o sarcina nedorita, pe lângă asta nu este safe ca na, bolilele cu transmitere sexuala.
Bolile*
Acuma mna nu le poți avea pe toate dar e mult mai nocivă pastila de a doua zi decât prezervativul
Dacă o iei de capul tău, da.
Trebuie sa te duci la un anumit consult, sa îți recomande persoana specializata pe asta ce pastila este ok pentru tine.
Pot apărea efecte adverse, etc
Dar în ziua de azi toate informațiile le mai găsești și pe internet, când nu exista vreo urma de tehnologie mai spuneai, ca oamenii nu aveau atatea informații la nasul lor, existau oamenii cu studii și cei fără.
E un subiect interminabil.pentru unii e doar sex și atât
Cam trist subiect, unora le lipsește educația sexuala.
Da
George0197 întreabă: