Nu am inteles intrebarea ta..adica problema ta.El credea sau i ai spus ca ai fii virgina? si cand a aflat ca numai esti.te ar fi iertat sau cum?
Daca l ai mintit ca ai fi virgina...cred cu siguranta ca te va lasa...
I-am zis ca nu mai sunt virgina, l-a durut dar a zis ca trecem peste. Nu i-am zis de la inceput si ma iertat chiar daca l-am mintit atata timp cu lucrul asta.
Nu stiu.:-s, el si-a batut joc sa spun asa de multe fete si asta mi-a zis`o mama lui si mai multi, mi-e frica ca ma va lasa si dupa aia va zice la toti ce s-a intamplat intre noi.
Pai nu cred ca a stat degeaba 9 luni sa te astepte. daca vroia cu adevarat sex nu astepta atata timp si te lasa te sfatuiesc sa nu crezi ce zice lumea pana nu vezi tu cu ochii tai sa te convingi singura.
Serios? Dar de unde stii tu ce gandesc unii baieti? Daca tu ai avut parte de baieti calumea, ma bucur, dar te anunt ca sunt o multime de baieti ipocriti si nesimtiti. Si eu am avut parte de acelasi lucru. Am fost cu un baiat timp de 1 an si 2 luni, a fost plecat dincolo, l-am asteptat 6 luni, si m-am culcat cu el, tot pentru ca i-am promis, el spunandu-mi exact ceea ce i-a zis si acestei fete : " Cum poti sa te gandesti la asa ceva? Esti viata mea "... la nici mai mult de-o luna, mi-a zis ca nu ne potrivim. si mai bine o lasam balta. Deci sunt baieti idioti de-a dreptul.
Daca pana si mama lui, Didiiii2520 ti-a zis ce fel de persoana este, apoi acum sa nu te miri daca iti va da papucii. Desi poate n-o va face. Trimite-mi si mie un msj cu id-ul tau daca vrei te rog .
Da asa e ca sunt fel si fel de baieti. daca tu l-ai asteptat 6 luni asta e cu totul alta problema. crezi ca el nu si-a petrecut acest timp cu alta fata?
Da,îţi dau mare dreptate, există destui băieţi care vor doar SEX şi după te părăsesc.De aceea eu sunt cam rezervată în provinţa asta.Te poţi aştepta la orice.
Frate dar cine esti tu sa judeci atatea persoane? :O
Nu asta e problema, cat l-am asteptat... vroiam sa punctez faptul ca se tinea de mine in tot timpul ala in care am fost cu el. 1 an si 2 luni, dupa care mi-a dat papucii.
Nu am spus ca ii cunosc neaparat dar am intalnit destul de multi baieti şi mulţi au fost mojici, am avut destui de multi colegi de clasa baieti, un baiat care ar fi fost gata sa o faca cu cine nimerea, un curvar legitim.In ziua de azi sunt mai multi "boieri" şi " cuconiţe" d decât copii madolescenti normali
Nu pot pe privat . dar ia-l totusii. geani25r
Pentru atâta să te lase? Dacă spui ca te-a iertat atunci de ce te temi că o să te părăsească? Dacă te iubeşte teiubeşte pentru suflet,nu te ţine pentru sex, deci nu te îngrijora. Trimite+mi mesaj si spune-mi ce avusese de zis iubitul tău, ce s-a întâmplat, daca chiar te+a parăsit, ok?
Ana schimba naibii poza aia ca mancam si eu cv si am inceput sa vomit.:I
Nu pot sa-ti trimit mesaj nu stiu de ce In fine, a fost la mine acum jumate de ora si am vb cu el, a vb frumos chiar mai frumos, nu ma asteptam se pare ca m-am inselat, i-ar mai tarziu va veni sa vb cu mama :-x! Deci e bine si multulesc pentru raspuns:*
Dar ce e in neregula cu poza mea de profil? Ce e aşa scârboasă că stăteam cu faţa nu cu dosul
Ce e in neregula cu poza mea?
M ai facut si pe mine curios. Vreau si eu mesaj cu deznodamantul, daca se poate.
Asteapta sa vezi, nu ai de unde sa stii inainte, dar eu zic ca nu te va lasa ce motiv ar avea? si foarte frumos ca nu ai lasat pe nimeni sa stea in calea relatiei vostre, ai renuntat si la prieteni pentru el... nu cred ca o sa te lase. Bafta multa!
Mai bine taci! Tu crezi ca-mi pasa vb tale? Nu ma cunostii frate, nu sti cum sunt asa ca te rog frumos!
AnDutZzA020 întreabă: