| lukifer a întrebat:

Am facut dragoste cu iubitul, si el ma saruta, chiar si cu limba la... (zona genitala, stiti voi) oare ma iubeste chiar asa de mult? sau e o placere pentru baieti sa faca asta? ast ras! mersiwinking

Răspuns Câştigător
| Farcas a răspuns:

De obicei un baiat face acest lucru atunci cand isi doreste partenera de viata cu adevarat.Acum depinde si de relatia voastra.de cat timp sunteti impreuna, cum v-a intelegeti in general etc. S-ar putea sa faca asta si doar din dorinta ca ii place sau ca vrea sa te faca sa te simti bine.Eu totusi iti doresc sa te iubeasca cu adevarat, mai ales ca ai ales sa faci pasul acesta cu elwinking

Ceau.

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Normal ca e placut pentru barbat sa isi sarute iubita peste tot. E foarte foarte excitant.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca iubirea poate fi pusa sub semnul intrebarii, Placerea in mod sigur NU!

Deci DA! ii place sa te sarute Si acolo! - bucura-te ca ai un gust fain! si ai mare grija la igiena, da?! (dar aveti amandoi mare grija si la igiena mainilor inainte de dragoste! - spalat bine inainte!, e plin de microbi pe toate obiectele!)

Faza asta se practica si Este Recomandata in Petting!, Mai Ales cand fetele sunt virgine, si doresc sa-si pastreze virginitatea!

Sper ca folositi si Prezervativul!

| catthshshshs a răspuns:

Este o dovada ca te iubeste si te doreste, in acelasi timp. Doreste sa te faca sa te simti bine.

| claudiea79 a răspuns:

Da te iubeste cu adevarat. daca nu te iubea nu statea cu tine 1 an si 3 luni. fugea pina acum. si daca nu te iubea nu te saruta acolo zicea ca este urita; ca se grabeste ca nu are timp, dar nu a folosit nici una din aceste scuze. putin barbatii fac acest lucru. alti o iau la goana vor doar sa aiba ei placere nu sa si dea. el iti da si placere si iubire fii fericita

| candycarrie a răspuns:

Pai depinde, baietii pot face asta pentru fete ca sa se simta ele bine, sau le cauzeaza si lor placere, ii excita, sexul cat mai intens si chestii de genul. deci chiar depinde, unora chiar le place ft mult sa faca astalaughing dar unii fac asta pentru ca iubita lor sa se termine si sa se simta ea bineblushing

| danielacs a răspuns:

Pentru multi baieti e o placere sa faca asta... iar asta nu tine de iubire! Poate sa te iubeasca sau poti sa il iubesti mult mult dar daca nu vrei nu faci! Sau poate a vrut sa te faca sa te simti si mai bine decat de obicei tongue

| adi a răspuns:

Te iubeste suficient cat sa isi doreasca sa te faca sa te simti foarte bine, nu cred ca face asta pentru el happy

| kromstein a răspuns:

Un mascul face aceste lucruri din cauza hormonilor. Este un cliseu si o tampenie sa crezi ca o face din dragoste. Nu cred ca obisnuiesti sa "i-o sugi" ca sa ii arati cat de mult il iubesti.Scuzati reactia mai din topor dar mor cand vad astfel de intrebari si mai ales astfel de raspunsuri.

| andrey051089 a răspuns:

Da asa e. atata timp cat nu te pune sa faci si tu inseamna ca te tine ca te iubeste. cand te va ruga sau te va pune sa faci si tu, inseamna ca te ia de "centurista" si nu va ramane cu tine iti garantez. ai grija si mult succesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu depinde cat de des o face. daca e mai rar te place dar daca se intampla deseori cred ca nu te place asa mult.nu stiu

| d4nny a răspuns:

Pai, nu stiu, depinde de persoana, cum gandeste, etc.Intreaba-l,discuta pe tema asta ca sa poti sa te lamuresti si tu. El te-a pus sa ii faci? adica vroia la schimb sau din propria initiativa a vrut sa-ti faca? Daca a vrut de unul singur, cine stie poate chiar te iubestebig grin.mult noroc in dragoste! Si ai grija ce facikiss

| lukifer explică:

Suntem impreuna de 1an si 3luni tongue
ne iubim mult...
nu m-a pus si pe mine sa-i fac asta, si nici nu o va face!