Aceste lucruri sunt intimitati ce nu trebuiesc povestite, ea cum se simte citind aceasta intrebare? Te ai intrebat vreodată?
Circunferinta de 16 - 17 cm eu asta nu cred! la al calului... gasesti asa dimensiuni!
N-are logică întrebarea ta, cum a zis și redhead..., vrei să-ți faci reclamă. (și nu e prima dată)
Oricum, câte orgasme i-ai făcut, două?
Nu ești tu tipul care se plângea că n-a avut relații cu o fată de ceva timp, că toate sunt nu știu cum și altele? Nu ești tu tipul care spunea că nu are încredere în el și e timid?
Să ajungi la performanța pe care ai descris-o tu, ai nevoie de multă, multă practică, pe care tu sigur n-ai avut-o.
Nu pricep ce rost a avut toată chestia asta.
Chiar dacă era adevărat... voiai să știi ce simte? Serios?
Asta e un fel de reclama voalata
Cam de unde vrei sa stim noi daca e adevarat ce a zis, si cum se simte ea, daca a falsat sau nu? Mama ei de logica...grea e, frate!
Din experienta. Poateai facut si tu dragoste. Mama ei de logica
Hai du-te, ca nu-ti iese. In primul rand, daca tu pui la indoiala ce a zis ea, inseamna ca stii cum unele femei mimeaza In al doilea rand, nu aveam nevoie de asa zisele tale masuri, n-au nicio treaba cu intrebarile de la final. Si asa, ca bonus, iti spun ca un barbat adevarat stie cand femeia a avut orgasm, si daca ai avut si tu in viata ta un moment de placere maxima, stii ca nu poti exprima momentele alea, in simple cuvinte.
Modestule! Cred ca era vreo rabla de mașină de tremura si ai bagat-o in mai multe viteze. Ai grija sa nu te prindă radarul
Hai ia-o mai usor ca doar nu esti Christian Grey. ))) (Sorry, dar trebuia sa spun asta, e prea amuzant)
Urmatoarea întrebare a lui începe cu: "Câştig 100.000 de dolari pe oră."
N-ai prieteni cărora să le fi povestit și te-ai gândit să te lauzi pe internet că sigur noi ăștia de aici suntem mai fraieri și sigur nu sesizăm, ă?
KatiMe27 întreabă: