anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut dragoste cu o fata. A avut orgasm, tremura la nebunie.
Cand am facut-o a doua oara ea mi-a masurat penisul si era de 19 cm sicircumferinta de 16 -17. A zis ca sunt singurul baiat care i-am oferit placeri pentru ca ii accoper toata suprafata, si ca i-am introdus-o in mai multe moduri si viteze si ca rezist destul de mult in pat. A avut si a doua oara orgasm in care si-a dat drumul.
o fi adevarat? Ce simte ea mai precis?

15 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Aceste lucruri sunt intimitati ce nu trebuiesc povestite, ea cum se simte citind aceasta intrebare? Te ai intrebat vreodată?

| epurasu a răspuns:

Circunferinta de 16 - 17 cm eu asta nu cred! la al calului... gasesti asa dimensiuni!

| RAY a răspuns:

Traiesti o viata virtuala sincer

| LoveSleep a răspuns:

N-are logică întrebarea ta, cum a zis și redhead..., vrei să-ți faci reclamă. (și nu e prima dată)
Oricum, câte orgasme i-ai făcut, două?
Nu ești tu tipul care se plângea că n-a avut relații cu o fată de ceva timp, că toate sunt nu știu cum și altele? Nu ești tu tipul care spunea că nu are încredere în el și e timid?
Să ajungi la performanța pe care ai descris-o tu, ai nevoie de multă, multă practică, pe care tu sigur n-ai avut-o.
Nu pricep ce rost a avut toată chestia asta.
Chiar dacă era adevărat... voiai să știi ce simte? Serios?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intreab-o subtil daca e adevarat ce a zis...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si-a dat drumul? de unde?

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Asta e un fel de reclama voalata laughing
Cam de unde vrei sa stim noi daca e adevarat ce a zis, si cum se simte ea, daca a falsat sau nu? Mama ei de logica...grea e, frate!

| LeZizu a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

Din experienta. Poateai facut si tu dragoste. Mama ei de logica

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru LeZizu):

Hai du-te, ca nu-ti iese. In primul rand, daca tu pui la indoiala ce a zis ea, inseamna ca stii cum unele femei mimeazawinking In al doilea rand, nu aveam nevoie de asa zisele tale masuri, n-au nicio treaba cu intrebarile de la final. Si asa, ca bonus, iti spun ca un barbat adevarat stie cand femeia a avut orgasm, si daca ai avut si tu in viata ta un moment de placere maxima, stii ca nu poti exprima momentele alea, in simple cuvinte.

| Quassaar a răspuns:

Modestule! Cred ca era vreo rabla de mașină de tremura si ai bagat-o in mai multe viteze. Ai grija sa nu te prindă radarulwinking

| Iyulia3712 a răspuns:

Hai ia-o mai usor ca doar nu esti Christian Grey. laughing))) (Sorry, dar trebuia sa spun asta, e prea amuzant)

| anonim_4396 explică (pentru Iyulia3712):

Urmatoarea întrebare a lui începe cu: "Câştig 100.000 de dolari pe oră." laughing

| Dracoola a răspuns:

Tremura de frig bre, de frig.

| AleisterHN a răspuns:

N-ai prieteni cărora să le fi povestit și te-ai gândit să te lauzi pe internet că sigur noi ăștia de aici suntem mai fraieri și sigur nu sesizăm, ă?

| E7eRgY a răspuns:

Probabil ai visat.