Baiete, nu mai fa din-astea, ca nu ai de unde sa stii care-i treaba cand esti in focul iubirii; daca erai asa de sigur ca nu ti-ai dat drumul in ea, atunci intrebarea asta nu-si mai avea rostul;
Sti si tu ca ovulul este fecundat doar de un singur spermatozoid, chiar daca un barbat ejaculeaza milioane si milioane odata; de ce crezi tu ca si pe prospectul de prezervative scrie protectie 97%? pentru ca cei care-l fabrica stiu asta si anume ca e de ajuns doar un spermatozoid...
Sunt multe cupluri care fac ceea ce faceti voi si nu au probleme; poate ca nu vei avea nici tu, insa trebuie sa stii ca, in anumite conditii, rar ce-i drept, doar contactul sexual neprotejat, fara ejaculare, poate duce la sarcina;
Daca ai observat, apare acel lichid seminal, care se pare ca are un continut mare de spermatozoizi, iar acel lichid nu se simte cand vine "pe conducta";
Poate va fi bine, dar daca de data asta ai avut noroc, poate data viitoare nu vei mai avea; in felul asta sa gandesti, pentru ca lipsa gandirii duce la erori!
Ai grija pe viitor!
Cand te exciti ca barbat si ca femeie apare un lichid precoital" care la barbat contine spermatozoizi {nu ai simtit si vazut niciodata cand ai fost excitat ca ti-ai patat chiloti?} Asa ca cea mai sigura metoda de contraceptie este prezervativul. Ci nu ejacularea afara din vagin pe care nu poti fi atat de sigur sa o controlezi.
Coitus interruptus - asa se cheama metoda - baga ochiu pe wikipedia.
Daca ii intrebi pe aia de la Durex, sunt sanse mari sa-ti spuna ca e cea mai ineficienta. Daca ma intrebi pe mine care de pe la al...4-lea contact folosesc numai asta si n-am inca urmasi, o sa-ti spun ca iti asumi, totusi, un risc. Mic, dar exista - l-a detaliat liviu42.
Oricum, acum o sa stai ca pe ace o luna pana la urmatoarea menstruatie, indiferent de ce-ti zice lumea p-aici.
Daca esti sigur ca nu ti-ai dat drumu in ea nu ramane insarcinata (iti spune o fata) totul e nu iti fi dat drumu in ea daca nu ti-ai dat drumu in ea garantat nu ramane
Stiu sigur. Adica eu cand am simtit ca imi vine am scos-o si m-am tinut cu mana. Cand m-am dus in baie sa scap de ce venise nici in palma nu aveam deci nu mi-am dat drumul in ea.
Multumesc pentru raspunsuri. A fost prima data. Si decat sa stau cu grija, pe viitor o sa folosesc. Oricum sper sa nu fie nici o problema.
00Andreea008 întreabă: