E posibil sa iti intarzie pur si simplu, e posibil sa fii insarcinata. Fa testele alea de sarcina recomandate. de ce esti speriata, nu ti se pare normala ca daca faci sex neprotejat sa ramai gravida? Tu cum crezi ca se fac copiii?
Ce noroc ai! (nu ma refer la sarcina... ci la partea aia referitoare la ce ai facut! )mergi urgent la farmacie si cumpara`ti cel putin 3 teste de sarcina... daca iese pozitiv ii bai... sa faci 3 teste sa fi sigura... exact ca tine o patit prietena prietenului meu... o facut un test si o iesit pozitiv... se innegrise baiatu` de suparare... da` o mai cumparat inca 3 teste si o iesit negativ, si dupa cateva zile i`o venit si ciclu la prietena`sa... eu nu am avut norocu asta... am platit pentru un avort 500 de euro... unde nu`i cap... vai de picioare...
Pot fi multe motivele intarzierii menstruatiei, de la a fi insarcinata pana la motivele schimbatoare ale vremii. Banuiesc ca nu te-ai protejat si de aceea esti ingrijorata, foarte foarte gresit.
Poti merge la farmacie sa iti iei un test de sarcina, dar cel mai bine este sa te duci la un ginecolog si cu ocazia aceasta iti vei face si un control, toate pentru sanatatea ta.
Data viitoare protejeaza-te!
Cum naiba va speriati voi dupa? si inca foarte? ce nu cunoasteti riscurile? sau e bine cand e bine? si atat? dupa soare mai vine si nor.parintii stiu? cred ca nu. e o veste buna. ii faci bunici, aducand pe lume un nepotel. poate nu-l vrea prietenul tau? Inseamna ca te iubeste mult pe tine.mai mult de la brau in jos. elenaa nu vreau sa fiu rau dar cascati naibii ochii aia si inainte nu numai cand aveti orgasm.va aruncati In valtoarea vietii ca leii, si cadeti la lat ca mustele.imi pare rau sincer, daca esti insarcinata si nu-ti doresti. dar un chirotaj Iti diminueaza posibilitatea de a avaea copii mai tarziu.sau sarcini cu probleme.si nu e bine.