Buna.
da poti ramane insarcinata... dar sa stii ca nu este bine sa faci dragoste cand esti in perioada de mensrtuatie.
Exista un risc sa ramai insarcinata, dar e foarte mic. Riscul unei infectii este foarte mare in perioada aceea. Multa grija la igiena!
Niciodata in timpul mentruatiei nu poti ramane insarcinata... e perioada cea mai buna. daca se poate numi asa
Da, mai ales daca ai o menstruatie neregulata. Nu stii cu exactitate cand ovulezi si chiar si in perioada menstruatiei se poate intampla ca un ovul sa fie fecundat de un spermatozoid. De ce nu va protejati?
Depinde daca ai o menstruatie regulata... daca e regulata sunt sanse mai putine daca nu...sunt sanse mai multe...@andreea are dreptatecauta si tu pe net metoda calendarului si vei intelege mai multe! ti-am explica-o eu dar e mult de tst si nu cred ca ma vei intelege exactcauta pe google(sunt unele site-uri care iti calculeaza direct perioada de ovulatie)
Poti sa ramai insarcinata si pe timpul menstruatiei. De ce nu folosesti prezervativ? e ieftin si f folositor...