| pitik_8484 a întrebat:

Am facut dragoste cu prietenul meu in timp ce eram la menstruatie, iar el a ejaculat in mine.Este riscul sa raman insarcinata?

Răspuns Câştigător
| dulcika a răspuns:

Buna.
da poti ramane insarcinata... dar sa stii ca nu este bine sa faci dragoste cand esti in perioada de mensrtuatie.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sigur ca exista riscul. Nici o zi nu este 100% sigura.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Exista un risc sa ramai insarcinata, dar e foarte mic. Riscul unei infectii este foarte mare in perioada aceea. Multa grija la igiena!

| yuli10 a răspuns:

Nu exista riscul de a fi ramas insarcinata.

@andreea nu cred ca ai dreptate.

| Dan a răspuns:

Se poate sa ramai insarcinata.De ce nu folosesti prezervativ?

| lostcontrol12 a răspuns:

Niciodata in timpul mentruatiei nu poti ramane insarcinata... e perioada cea mai buna. daca se poate numi asa

| andreea_7473 a răspuns:

Da, mai ales daca ai o menstruatie neregulata. Nu stii cu exactitate cand ovulezi si chiar si in perioada menstruatiei se poate intampla ca un ovul sa fie fecundat de un spermatozoid. De ce nu va protejati?

| IqStorm a răspuns:

Nu există riscul. Sau cel puţin aşa m-a minţit soţia rolling on the floor

| larisa_8487 a răspuns:

Depinde daca ai o menstruatie regulata... daca e regulata sunt sanse mai putine daca nu...sunt sanse mai multe...@andreea are dreptatehappycauta si tu pe net metoda calendarului si vei intelege mai multe! ti-am explica-o eu dar e mult de tst si nu cred ca ma vei intelege exacthappycauta pe google(sunt unele site-uri care iti calculeaza direct perioada de ovulatie)

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Poti sa ramai insarcinata si pe timpul menstruatiei. De ce nu folosesti prezervativ? e ieftin si f folositor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut o colega de facultate care ramanea insarcinata, numai asasunt anomalii desigur, in mod normal, nu, dar evitati astfel de incidente.