Este imposibil sa fi ramas virgina, fiindca virgina este numai o persoana care NU a avut nici un contact sexual. Daca te rederi la faptul ca nu ai sangerat, trebuie sa stii ca 20% din femei nu sangereaza la dezvirginare, dar asta nu inseamna nimic. Cel mai probabil, ai himen elastic care se va rupe doar la prima nastere vaginala.
Daca nu ati folosit prezervativ, sigur ca poti ramane insarcinata, tipul himenului nu are legatura cu fertilitatea.
) orice fata isi doreste sa "mai" ramana virgina dupa un raport sexual! insa nu se poate, mai pe romaneshte dupa ce ti-ai traso nu mai estivirgina, indiferent daca ti-a curs sange sau nu, si daa poti ramane burtzoasa daca si-a dat drumul in tine, daca a folosit caciulitza, slabe shanse, scuze limbajul ( stiu ca sunt nesimtzit si nu am cei 7 ani de acasa, insa i-am uitat acasa)! succes si ai grija de tine!
Vreau sa-ti spun ca o data ce ai avut un raport sexual, nu mai poti fi virgina. Daca nu te-ai protejat poti ramane insarcinata.
Da,se poate sa raman si insarcinata depinde unde-a ejaculat el.dar ca sa stai mereu linistita si sa nu-ti faci griji protejati-va ca e cel mai bine.
anonim_4396 întreabă: