Daca nu iti va veni menstruatia la timp sa-ti faci un test de sarcina.
Am impresia ca sexul la voi a inceput prea devreme, trebuie sa discuti cu el deschis pe tema asta.
Ar fi bine sa mai discuti si sa-i spui sa o ia mai incet, ca totusi esti fata.
Aia numai dragoste nu a fost. Dacă te-a și durut cred că așteptai să termine m ai repede nu? Părerea mea este să îi spui deschis că nu te ai simțit bine cu el, si că nu in halul ăsta se face dragoste cu o fată. E un măgar si o brută.
Preludiul a fost frumos, aia era ``a face dragoste``, dar dupa ce am inceput. vorba ta: numai dragoste n-a fost aia. Ma simteam aiurea sa-i spun ca ma doare si sa ma imbrac sa plec. Se comporta frumos, a asteptat pana am vrut eu si parca ma simteam aiurea sa-i spun sa se opreasca
Dar data viitoare asa am sa fac.
Tu ai raspuns singura. Acest "Cred ca", aplica-l, vorbeste cu el, uite, te iubesc dar sunt femeie, sunt fragila, ia-o mai usor. Si daca nu se conformeaza, ii dai papucii.
Sa vorbesti cu el, si sa ii spui ca nu merge asa.
Trebuie sa fii si tu excitata... Nu numai el.
Sa o ia mai usor si sa aveti un preludiu!
Durul de el! pacat ca tie nu iti place si acum revenind la subiect, discuta cu el, explica-i ca tie nu iti place sa fie atat de dur, ca tie iti place mai usor, sa fie mai tandru. comunica cu el, e cea mai simpla solutie. degeaba ne scrii noua, pe TPU ca te-o ****** de ti-or iesit amigdalele daca nu vorbesti cu el. serios, vorbeste cu el si expunei punctul tau de vedere si modul tau de a te simti bine :* bafta tte-am pupat si ai grija de tine :*
Nu mo ***... nimic ca dupa 2 minute ne-am oprit
Eu cred ca el s-a coborat recent din pom. cu o fata se lucreaza usor, mai ales in situatii intime. Trebuie sa vorbesti cu el si sa-i spui ce te deranjeaza.
Cred ca intr-o relatie nu se incepe din prima seara cu sex... insa ar trebui sa ai grija daca s-a rupt :* iar despre relatie ai perfecta dreptate fa ce-ti dicteaza inima!
Nici n-as putea sa incep din prima seara cu sex. Mi se pare lipsa de demnitate sa te deschizi atat de mult din prima seara. Ne cunoastem de mai mult timp. Relatia a trecut prin mai multe nivele pana am ajuns la asta.
Pai la asta ma gandeam si eu ai grija de tine :p :*