De ce ai vrea sa ramai? Ai posibilitati sa-l cresti?
Mami ce ar spune, in acest caz?
Cum de ce as vrea sa raman? Vreau un bebelus, de ce altceva as vrea? Si care e faza cu mami? Crezi ca sunt mica sau? In fine, am uitat sa spun ca am facut-o inainte cu 2 zile sa imi vina menstruatia..Si de asta intreb pentru ca multi spun ca daca o faci inainte cu 2 zile sunt sanse mult mai mici sa ramai sau chiar deloc.Deci? ..Sansele mai sunt la fel de mari sau nu?
Ai 14 ani, vrei sa spui ca esti mare? Nu vei fi in stare sa-l cresti. Un copil nu poate creste un bebelus. Cel cu care ai facut dragoste ce spune? Vrea bebelus sau ti-l lasa tie pe cap?
De unde dracu stii tu cati ani am eu? Nu am 14 ani?♀️?♀️Doamne
Pe contul asta de TPU scriu mai multe persoane)Ca nu si-au mai facut cont si le-am dat si lor contul asta?♀️Nu sunt eu cea cu intrebarile de mai sus?
"nu mult", ca si cand a facut cineva o crima, dar nu multa, asa. putina.
Da, evident ca sunt sanse, chiar extrem de mari.
Si daca am facut-o inainte cu 2 zile sa imi vina menstruatia? tot mari sunt sansele?
Te vad stresata, adica am intalnit intrebari in care era vorba care sunt șansele sa NU rămână și la tine e total opus Fă ti un test de sarcina și dacă nu spor la treaba in continuare, trebuie să rămâi odată și odată.
Da,poti sa faci si dupa 2 zile testul de sarcina. daca nu e pozitiv, trebuie sa ejacuezs mai mult, daca tot nu merge, iti recomand sa conslti un doctor
Am uitat sa mentionez ca am facut-o inainte cu 2 zile sa imi vina menstruatia.multi spun ca daca o faci inainte cu cateva zile sunt sanse mai mici de a ramane