| DMM199924 a întrebat:

Am făcut dragoste protejat după care el și-a dat drumul in afara prezervativului, am mai stat vreo 20 de minute si am făcut iar cu un prezervativ nou. unde a terminat tot afara, exista vreun risc?

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Prezervativul a fost inventat inca din antichitate cu scopul/rolul de a permite sa se poata intretine contacte sexuale in absolut toate zilele ciclului menstrual indiferent de perioada in care este femeia in acel moment. Fiindca prezervativul ofera pe langa acel rol de a face imposibila formarea sarcinii mai ofera si protectia contra transmiterii bolilor venerice, prezervativul este produs si comercializat pentru a fi folosit de catre barbati exact cu scopul de a le permite sa ejaculeze sperma inainte de terminarea actul sexual sexul. Boarbatii dupa ejacularea spermei in prezervativ pot sa continue actul sexual, sa-si penetreze vaginul partenerei in continuare pana in momentul in care erectia scade intratat de mult incat penisul devine impropriu continuarii sexului. In cazul in care marimea prezervativului folosit este corect aleasa si se potriveste perfect pe penis, acesta va ramane intreg/intact pana la terminarea sexului astfel ca formarea sarcinii devine complet IMPOSIBILA. Chiar daca penisul incepe sa piarda erectia, prezervativul va ramane bine fixat pe penis, si nu va aluneca de pe acesta, astfel ca nici atunci sperma ejaculata in ea nu se va scurge afara, astfel ca NU va exista nicio posibilitate de a se putea forma o sarcina. Multa sanatate!

| Anonim2314S a răspuns:

Daca a fost protejat, nu exista niciun risc