| belanelu123 a întrebat:

Am făcut ff multe pentru un băiat cu care am fost împreuna aproape doi ani.
Tot ce mi-a cerut i-am oferit, n-am iesit niciodată din vorba lui doar pentru a-l face fericit.
Acum o lună și jumătate a spus că el vrea sa ne despărțim ca el nu vrea sa-si bata joc de mine si ca e mai bine asa... eu n-am putut să accept chestia asta pentru ca-l iub f mult asa ca m-am tot tinut după el, mesaje chestii de astea. Dar acum cateva zile pana la urma n-am mai putut si am renunțat sa l mai caut si alte chestii,
INTREBAREA ESTE, CREDETI CA O SA SE MAI ÎNTOARCĂ LA MINE VREODATA? CREDETI CA O SA REGRETE CA A DAT CU PICIORUL UNEI FETE CARE II OFEREA TOTUL? MULTUMESC, FUNDA :*

5 răspunsuri:
| stefan1993ful a răspuns:

Nu am crezut că există fete cum esti tu! E incredibil! Invers da ...am făcut și eu cum ai facut tu! Și aceeași poveste că și tine! M.a părăsit! Aș vrea să te cunosc! Cum ne putem contacta?!

| EmanuelT a răspuns:

Cum să faci tot ce-ți cere și să nu-i ieși din vorbă? N-am ieșit din acele timpuri când bărbatul putea să-și și bată femeia dacă nu-l ascultă?
Bine că v-ați despărțit!
Trebuie să înțelegi că o relație constă în sacrificii din partea amândurora, nu doar dintr-o parte.
Normal că-și va da seama că nu toate or să-i stea la picioare, cum i-ai stat tu. Dacă se va întoarce și ai să vrei să continui relația cu el, va trebui să scapi de acel obicei și să înveți să spui nu, dacă nu vrei să faci ceva și dacă el nu va accepta, nu-i nikic de continuat.
Sper că ai înțeles ce am vrut să-ți transmit

| sofisis a răspuns:

Nu. Nu va regreta. Si nu, sunt sanse foarte aproape de 0 sa se intoarca.

| Andreeush a răspuns:

Evident că nu sunt șanse să se întoarcă.
Tu ar trebui să îl lași în pace și să ai un pic de demnitate.
Nu mai fă aceleași greșeli în viitor.

| Larysa690 a răspuns:

Nu știu dacă se va mai întoarce dar cam în aceeaăi situație sunt si eu.Am făcut totul pentru el însă tot nu se simtea fericit si a vrut să ne despărțim. Poate or fi sanse să se întoarcă doar când o sa își dea seama ce a pierdut, dar ar fi mai bine să îți cauți pe altul, băieți mai sunt!