Poate ca atunci nu simtea nimic.Si poate s-a comportat astfel pentru a te indeparta.Dar poate ca acum si-a dat seama ca si el simte ceva pentru tine.
Ia-l deoparte si intreaba-l ce e cu el, de ce e atat de "dragut si simpatic" in ultima vreme. Poti aduce in discutie si mesajul pe care i l-ai trimis mai demult.
Si tu una mamicutii tale.
Lol. Te pricepi la anatomie la fel de bine precum te pricepi la o relatie
FELAȚIE: mijă, papiț, supt.
Sursa: Argou (2007) | Adăugată de blaurb | Semnalează o greșeală | Permalink
"Frumos"...doar ca n am de gand sa mai argumentez asupra raspunsului tau.
Cred ca stii ca felatia se refera la un lucru si ca ala la care te referi tu este cunnilingus, nu? De fapt, stai, nu stii, ca de aia ai luat ca proasta definitia din DEX
Te rog sa vorbesti frumos si nu jigni pe nimeni ca nu faci altceva decat sa-ti jignesti propria-ti persoana. Daca erai atat de inteligent pe cat te dai ai fi fost capabil sa dai un raspuns mai clar si mai de inteles, fara de a ma trimite pe mine in Dex.
Dar ce sa faci...trebuie sa parem destepti, scriind monosilabil.
Iubire, data viitoare nu mai pune mana pe tastatura in a da un raspuns unui om care poate chiar are nevoie de ajutor daca singurul tau scop e ala de a te da "destept".
E extrem de interesant cum unii trag concluzii atat de pripite in legatura cu o persoana.
Data viitoare cand voi avea o nelamurire nu am sa caut "ca proasta in Dex" am sa caut ca desteptul in alta parte ca doar Dex/ul nu e pentru a afla intelesul unui cuvant...
Nu suntem toti atat de destepti sa le stim pe toate, asa ca tine!
Ce ai ma cu fata?
"monosilabil"?
Pai mai bine nu i spuneai si daca te placea cu adevarat facea el primul pas asa ca i-ai zis poate acum profita ca stie ca il placi si de aia se comporta asa.