Regreti?
Cred ca nu.Atunci mai are rost sa-i spui? Nu. Eventual unui preot de la o manastire sau de altundeva, nu la preotul tau. Dumnezeu asculta de oriunde, dar atata timp cat o sa mai faci si nu regreti n-o sa te impartaseasca nici daca tii 10 canoane
Iy spui exact asa ''parinte am facut heavy petting'' si el o sa creada ca e vreo melodie rock, o sa-ti zica ''dumnezeu apreciaza creativitatea''. good girl
Daca ai facut asa ceva nu o sa te impartasasca. ii spui si u ca ai avut activitati sexuale si atat. nu trebuie el sa stie mai mult. activitatea sexuala nu este numai penetrare , dar pentru biserica tot aia e. ai comis-o, trebuie o rugaciune si nu te poti impartasi
))) nu-i spune ca primesti Canon mare )))) vrei sa ramana tablou? Serios, ii spui ca ai "facut" ceva de dulce ca virgina din punct de vedere spiritual oricum nu mai esti doar medical vorbind esti, cam atat
Nu am nimic impotriva bisericii...dar, iti spun sigur ca nu ai de ce sa ii zic preotului ca ai facut asta .la cate aude un preot ar putea sa santajeze tot orasu...inca odata.nu am nimic impotriva bisericii.
Pai nu mi se pare un pacat pe care sa il marturisesti din moment ce cred ca iti iubesti prietenu
somegirl întreabă: