Hmm...asculta muzica, sau fa ceva relaxant(fara vreo aluzie).Va trece de la sine.Bafta
Nu ai ce sa faci, regretele nu isi au rostul. baiatul nu te-a fortat. gandeste-te ca la un moment dat a fost exact ce ti-ai dorit. indiferent prin ce ai trecut, priveste increzatoare spre viitor si spera ca intr-o zi sa gasesti baiatul potrivit care nu te va dezamagi. nu-i baga in seama pe utilizatorii nesimtiti de mai sus, ei nu inteleg prin ce treci. bafta:*
Buna.
1. Esti proasta.
2. Nu ai ce sa faci, accepta-te asa cum esti, cu rele si cu bune.
Toti facem greseli, mai mari...mai mici (in cazul tau mai mari).
Uita ce a fost... nu poti intoarce timpu... macar esti un exemplu(negativ) petru celelalte fete.
cand te, daruiesti uni om trebuie sa il pui la incercare sa vezi daca e demn trebuie sa uiti sa i zici prin ce trauma ai intrat si sa nu te mai intrebe si pentru o perioada de timp ai putea sa ii spui ca nu esti pregatita pana crezi tu ca este un baiat potrivit.
Nu mai poti face nimic in aceasta privinta.In orice caz.sa stii ca nu te va afecta cu nimic intr-o relatie.majoritatea fetelor si-o pun de mici in ziua de azi.Gaseste-ti un baiat care sa te placa pentru ceea ce esti...in rest ce pot sa spun : Bafta!
O sa treaca de la sine in vreo 2 zile, cel putin la mine asa a fost. Era cel mai bun prieten al meu, nici macar nu eram impreuna, dar dupa ce am facut-o am vazut ca ma iubeste iar acum suntem impreuna si fericiti . Dar dupa ce o facusem cu el si eu am regretat foarte mult
ingerash_1981 întreabă:
Sara2 întreabă: