anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am făcut o greșeală. După ce iubitul meu s a despărțit de mine pe motiv ca nu mai merge. A doua zi l am văzut cu alte doua fete la un local. Una era iubita celui mai bun prieten și cealaltă colega ei. Și în acea zi eram cu o prietena după ce i-am văzut s a enervat și l a chemat pe unu cu masina și ne am plimbat cu el. Iar după doua zile din ambiție m am sărutat cu altu. Știu ca am greșit. Și e de neiertat dar toți știu cât l am iubit... și încă îl iubesc. Vreau sa fac ceva sa îi arat asta. Am vrut sa văd doar cum ar reacționa dacă m ar pierde de tot. Am nevoie de păreri. Vreau ceva mare. Și care chiar sa arate ce simt. Nu merge cu discuția ca el crede ce vrea.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai facut-o.Regretele sunt tardive. Vrei ceva mare? Du-te la Zoo.

| RAY a răspuns:

Cand iubesti nu te saruti cu altul, aia nu-i iubire sau daca e aiurea

| corbulalbrosu a răspuns:

Modul tau de a gandi si de a te purta denota faptul ca ori esti inca prea tanara ori esti mult prea geloasa. De altfel prin felul in care ai procedat si comportamentul adoptat, probabil ca ai reusit sa obtii exact contrariul a ceea ce ai fi dorit, de fapt ai reusit sa-l indepartezi definitiv.

| Doub a răspuns:

CEva mare? Un elefant e satisfăcător?

| Steam321 a răspuns:

Isi caută și el pe alta

| Alisiana a răspuns:

În primul rând nu ai greșit cu nimic ca te-ai sărutat cu altul din motiv ce voi doi nu mai formați un cuplu. Dacă el nu a reacționat în nici intr-un fel în momentul in care te-ai sărutat cu acea persoană, e posibil să nu mai aibe sentimente fata de tine, dar dacă așa și-a dorit el să nu mai fiți împreună din motiv ca nu mai merge nu cred ca e mai bine să îl mai cauți sau să îi dai importanta deoarece odată ce el și-a dorit să fie liber să nu mai fiți împreună înseamnă că are nevoie de o pauză,odată ce tu îi vei da de înțeles că tu îl placi si toate lucrurile astea s-ar putea mai rău să înrăutățește situația precum spui tu mai sus ca s-a enervat si va spune,uite asta mă place pot să umblu cu altele și după să mă împac cu ea, vreau să scap de ea. Îți spun din propria mea experiență odată ce și-a dorit asta e mai bine să nu îl cauți să îi arăți că ești fericită și fără el și să fii cat mai indiferenta cu el sau să te comporți cu el ca o amica, indiferenta doare cel mai tare, iar în acest caz îi vei ridica lui semne de întrebare precum : de ce e indiferenta? Oare mă place? Etc. Eu zic sa il tratezi cu puțină indiferenta, știu ca iti este greu dar încercarea moarte n-are. Succes