Daca actele sexuale au fost intretinute intruna dintre cele 4-5 zile apartinatoare perioadei fertile si daca in perioada situata imediat dupa producerea ejacularii spermei (in prezervativ) si pana in momentul inceperii celui de-al 2-lea contact sexual, NU ai urinat deloc, in acel caz probabilitatea de a se forma o sarcina este foarte foarte mare, probabil in proportie de peste 80-85%. Intotdeauna dupa ejaculare in uretra (canalul din penis) ramane o cantitate suficient de mare de sperma care de obicei incepe sa se scurga/prelinga insesizabil dar absolut sigur din penis direct in vagin. Roaga-te ca intretinerea sexului amintit sa fi avut loc intr-una dintre zilele care NU fac parte din PERIOADA FERTILA a actualului ciclu menstrual. Multa sanatate!
Da, are sanse sa fie insarcinata, daca fata era in perioada fertila, pentru ca ai facut o greseala enorma, dupa prima partida de sex, cand a ramas sperma pe teava, ai continuat si a doua partida, iar sperma s-a scurs involuntar in vaginul fetei si o poate lasa imediat insarcinata, chiar daca nu ai ejaculat a doua ora.
Asta este greseala pe care o fac toti incepatorii!
Totusi, nu am inteles, chiar nu ai mai avut 2 lei sa mai cumperi inca un prezervativ?
Ca de-i insarcinata, va trebuii sa faci rost de vreo 300 de lei, pentru avort.
Nu cred ca este însărcinată. Doar sa ai tu cel mai mare ghinion. Dar de ce sa îl consideram ghinion când ne putem bucura și o punem și de o nunta.
Noi nu am terminat al 2-lea act, se mai pune problema dacă a rămas gravidă sau nu?