| 2696 a întrebat:

Am facut o mare gresealacrying sau poate nu... m-am despartit de prietenul meu acum o luna pentru ca m-am gandit la niste chestii gen ca nu as avea un viitor cu el iar de cateva zile sunt cu altcineva. problema e ca am auzit ca el a suferit mult de pe urma acestei despartiri si eu inca il iubesc dar ce rost are o relatie in care sti ca sunt niste cauze care va pot desparti? ce sa fac? sa raman tot cu baiatul cu care sunt sau sa incerc sa ma impac cu cel pe care il iubesc cu adevarat?

Răspuns Câştigător
| butt3rfly16 a răspuns:

Daca nu il iubesti pe baiatul cu care esti ar fi bine sa te desparti de el ca il vei face sa sufere. Iar daca fostul a suferit dupa despartirea voastra inseamna ca el chiar a tinut la tine.eu zic ca atata timp cat exista iubire din partea amandurora relatia poate sa aiba un viitor.Trebuie sa analizezi bine lucrurile si sa decizi ce vei face pentru ca baiatul cu care esti acum nu are nicio vina ca tu inca il mai iubesti pe fostul asa ca cel mai bine e sa pui capat relatiei actuale si sa incerci sa vbesti cu fostul sa vezi ce se mai poate salva din iubirea voastra.Baftawinking

6 răspunsuri:
| Miha1308 a răspuns:

Eu zic sa te impaci cu cel pe care il iubesti pentru ca nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul, sincer.Nu stii ce se intampla de azi pe maine, mai ales cand iubesti. Din cate spui si el te iubeste mult.Incearca sa reluati ceea ce ai lasat in urma acum o luna. O sa fii fericita.Mult succes!:*

| Jeremy1 a răspuns:

Relatiile se traiesc in prezent, nu viitor.

| Alina_5575 a răspuns:

Continua ce ai inceput parerea mea...Chiar de se zice ca relatiile se traiesc in prezent si nu in viitor la un moment dat cand intervin niste lucruri tot va despartiti.Si eu am avut o relatie de 6 luni si inainte de a fi impreuna sa tinut de mine vreo 7 luni insa cu toate astea cand a intervenit tata si mi-a explicat niste lucruri si in loc sa`mi fie alaturi "el" ma dezamgit am renuntat la tot...

Daca tu te gandesti si esti constienta ca pe viitor va ve`ti desparti ce rost are sa fiti impreuna? sentimentele sa fie si mai puternice iar atunci cand va veni momentul sa va despariti sa suferiti mult mai mult? pentru ce asa?
Mai bine incerci acum sa uiti de el si continui ce ai inceput.

pa.pa

| cris05 a răspuns:

Pai te gandesti bine inainte de a lua o decizie. Primul lucru la care ar trebui sa te gandesti. Respectul a existat!? Urmatoarea... Comunicarea! Sa nu uitam iubirea, acele batai ale inimi care ne da increderea de care avem nevoie pentru a merge mai departe. Nu uita decizia este a ta. De suferit toti suferim chiar daca nu acum. poate mai tarziu. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ai facut o mare greseala, da sti cum ii, prezentu face viitoru, decat sa fi cu un baiat pe care nu il iubesti mai bine nu esti cu nimeni, decat sa il minti pe el si mai rau, sa te minti singura, cat timp voi doi va iubiti si va respectati unu pe celalalt si nu va inselati si mintiti nu este nici o cauza care va poate desparti, parerea mea. incearca sa te impaci cu el, daca te iubeste intr-adevar o sa te accepte din nou, fiecare om greseste, si fiecare om merita o a 2a sansa!

| xXG3oRg3Xx a răspuns:

Pai sfatul meu este urmatorul: Daca il iubesti pe acel baiat si chiar iti pasa de el ar trebui sa te impaci cu dansul.Despre viitorul tau si al lui nu iti face probleme, daca va iubiti totul o sa mearga perfect!