Pai, daca ai facut prostia sa continui cu amandoi, zi-i tipului de pe mess ca nu crezi ca o sa mearga, din cauza distantei, cere-ti scuze ca i-ai dat sperante si da-i ignore.
Complicata situatia...nu ne-ai spus cum e relatia dintre tine si actualul? Din moment ce sunteti de 1 an si 8 luni impreuna eu zic ca e foarte buna, si atunci gandeste-te ca nu se merita sa il dai pentru un baiat pe care l-ai cunoscut pe internet, poate e frumos in poze, poate ti se pare ca e de treaba, ok, DAR nu piti sa stii sigur, aparentele inseala cam de fiecare data, daca nu l-ai cunoscut in realitate, si ai o relatie buna in momentul de fata eu zic ca nu se merita sa o arunci asa, stii cum se spune: "nu da cioara din mana pe cea din par" tine cont de asta. Iti dai seama ca orice s-ar intampla trebuie sa ii spui, eu zic sa te gandesti bine la ce ti-am spus si sa ramai cu actualul, nu am sa te critic, toti facem greseli, important este sa stim cum sa le rezolvam. Oricum decizia iti apartine in totalitate, dar eu zic ca e mai bine sa ii spui de relatie si sa ramai cu actualul, ca doar nu ati stat 1 an si 8 luni asa de plictiseala, e ceva intre voi, pe internet, nu iti poti da seama cu adevarat de caracterul oamenilor.
Din păcate până şi eu am dat peste astfel de fete ca tine pe net. Nu vreau să descriu ce va fi în sufletul lui când îi vei spune... dacă chiar s-a îndrăgostit de tine. Situaţia e simplă. Nu vei fi cu el dar dacă momentan eşti cu acela din oraş, să nu crezi că n-o s-o păţeşti şi tu. Mereu lucrurile se întorc împotriva ta (la general vorbind), aşa că pentru toată bătaia de joc care ai etalat-o cu acel băiat pregăteşte-te să plângi şi tu. El ţine enorm la tine şi tu te sărutai cu altul în oraş. Ruşine ţie.
Capu' face, capu' trage.
...
NU mai spune că nu poţi să ii mărturiseşti adevărul acelui bărbat. Nu ai putut, baliverne...ba ai putut, da' n-ai vrut, din greaţa ştie ce considerente. Ai crezut că poţi jongla cu doi deodată? Sau n-ai vrut să-l,, răneşti'' pe cel de pe 'net spunându-i că ţi-ai făcut un prieten in viaţa reală? Well, I've got news for you. Uită-te cât o să-l răneşti ACUM, tocmai pentru că ai amânat atâta vreme să ii comunici adevărul.
Dacă ai pic de bun-simţ in tine, nu-ţi mai bate joc de oamenii ăia şi fii francă.
Ăla de pe 'net, sărmanul, işi face speranţe pentru o relaţie serioasă cu tine.
Iar prietenul tău de 1 an şi 8 luni de zile, bietul, habar nu are că tu porţi discuţii cu caracter personal pe internet cu nu ştiu ce bărbat din nu ştiu ce oraş; discuţii care bănuiesc că au avut şi conotaţii amoroase, din moment ce tipul ăla te crede şi pe tine indrăgostită lulea de el, spune familiei şi prietenilor despre tine şi işi ia concediu să vină la tine.
Dă-o-ncolo de treabă. Te-ai purtat cât se poate de iresponsabil. Dacă vrei să indrepţi ce se mai poate indrepta, lasă toate cele in plata lor, fii ACUM responsabilă şi FII SINCERĂ.
Fii ACUM inţeleaptă, nu te supăra pe mine pentru ce ţi-am spus (ne-ai cerut un sfat) şi FĂ ce trebuie făcut.
Bună.
Pff, cam grea situaţie... Ai putea să renunţi la el, adică să numai ţii aşa de mult legătura cu el, să numai ştii nimic de el... Poţi să-i explici asta cu frumosul că ţi-ai făcut prieten, dacă te iubeşte / ţine la el va înţelege situaţia.dar vezi tu, vorba ta, aţi ajuns cam departe, adică.el şi-a făcut un concediu să vină la tine :-s e cam urât aşa.Dar cred că ştiu, doar nu o să stea cu tine, sau o să se mute cu tine, nu-i spune că ţi-ai făcut prieten. Desparte-te de prietenul tău când vine el, spune-i aşa : " Am nevoie de o pauză, nu este vina ta îţi promit că ne vom împăca ". Aşa, vine băiatul cu care ai vorbit pe net atâta şi stai cu el împreună până când pleacă, după poţi fii împreună cu băiatul de la tine din oraş.
Este cam urât, dar. poate o să ţină.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98
Nu trebuie sa va intalniti! Daca el etse vreun traficant, violator sau alte cele? Trebuie sa ii spui ca nu mai vreti sa va intalniti si nici sa mai vorbiti. El te atrage! Si mie mi s-a intamplat si i-am spus lui vara-miu de 19 ani si el m-a ajutat mult! Mi-a spus sa il sterg din lista de messenger si sa imi fac alta adresa de mess si niciodata sa nu mai vorbesc cu din asta pentru ca el iti poate spune ca are 13 ani ca si tine si cand il intalnesti te rapeste si de fapt are 20 de ani si este un pedofil! AI grija cu oameni ca acestia! IN spatele calculatorului se ascund tot felul de oamenii care pretind ca sunt altcineva!
In spatele unui profil frumos se pot ascunde mii de intentii periculoase. Oricum, daca ai un rpieten pe care l-ai cunoscut fata-n fata este mult mai bine!
IMi pare rau daca o sa iti franga inima, dar, din pacate, poti sa ajungi in mana unor oamenii atat de periculosi! Te rapesc si nici macar familia, prietenii, NIMENI nu o sa mai stie de tine! O sa te drogheze, o sa te duca intr-o tara straina, o sa te bata, o sa iti rupa o mana, un picior si te trimite la cersit pentru a face ei bani, sau, te pot omori ca sa iti ia diferite parti ale corpului si sa le vanda(inima, ficat, rinichi.)! Ai grija si scapa de el cat mai repede!