| ZabaricitoviciBuăăă a întrebat:

Am facut`o pentru prima data cu pr meu...(virgina-virgin)...nu sa protejat si nici eu exisa sanse sa raman insarcinatacryingcryingcrying(
Regrett ziua astaangrycryingcrying(crying

Hellp mee plzzzz...

pot sa raman?:-ss

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dahappy poti
a fost ceva neprevazut?thinking

| smerti a răspuns:

Darga nu trebuie sa regreti nici un pic de ziua asta! Teoretic poti sa ramii gravida, dar ca sa nu ghicesti ce si cum, du-te la farmacie si cumpara un test de gravitate si ai sa vezi pe loc rezultatul vostru. sa stii ca testul cel mai bine e sa-l faci dimineata

| smerti a răspuns:

Darga nu trebuie sa regreti nici un pic de ziua asta! Teoretic poti sa ramii gravida, dar ca sa nu ghicesti ce si cum, du-te la farmacie si cumpara un test de gravitate si ai sa vezi pe loc rezultatul vostru. sa stii ca testul cel mai bine e sa-l faci dimineata

| andreeutzaa a răspuns:

Daca nu v-ati protejat, exista un mare risc ca tu sa fii insarcinata. Data viitoare fiti mai atenti si mereu cu prezervativ dupa voi.

| smerti a răspuns:

Nu trebuie sa iti para rau de acea zi pentru ca afost binevol si din dragoste, eu cred! Teoretic poti sa ramii gravida, dar ca sa nu ghicesti du-te la farmacie si cumpara un test de gravitate si atunci o sa afli precis. Sa stii ca testul cel mai bine sa-l faci dimineata la primul pissing

| mgtow a răspuns:

Da daca nu stii ce e un prezervativ acum o sa ai probleme si in viitor vei adopta un copil daca no sa poti face copii, belea sunteti voi minorii.

| praluca a răspuns:

Normal ca poti.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sigur si inca destul de mari. Respectiv intre 10 si 100%, in functie de perioada ciclului menstrual in care te gasei. Riscul de sarcina este maxim la primul contact sexual.