anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut-o pentru prima data cu prietenul meu! La propunerea mea sa ne protejam cu prezervativ el a refuzat zicind ca nici mie n-o sa-mi placa. De ce a zis asa? Prezervativul chiar produce un asa mare discomfort sau reduce din placere?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prezervativul reduce foarte putin din placere, mai ales pentru barbat. Insa dezvirginarea este mult mai putin dureroasa cu prezervativ fiindca are lubrefiant. Asadar, partenerul tau te-a mintit, pentru tine era mult mai bine cu prezervativ prima data.
Dar asta nu e grav. Grav e altceva: voi analize v-ati facut inainte de sex fara prezervativ? Stii ca boli grave precum SIDA sau hepatita B sau C sunt inaparente multi ani si pot fi luate nu numai prin contact sexual ci si de la stomatolog, manichiura, pedichiura, frizer, tatuaj sau o internare oarecare in spital. Nu stiu de ce am eu impresia ca nu stii daca vreunul aveti astfel de boli sau daca el nu este infectat HPV (am impresia ca a mai avut partenere sexuale si le-a convins si pe ele ca e mai bine fara prezervativ). Nu mai vorbesc de riscul unei sarcini, pana la urma asta nu e o tragedie, un copil e o minune, dar riscul unei boli este atat de mare...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Trebuie sa te gandesti la sanatatea ta si a celuilalt!, in primul rand! abia apoi, si la placere! Reduce putin, dar avantajul compensator este ca prelungeste actul sexual!
Ca tot nu se prea omoara tinerii cu tandretea si preludiul ca lumea, din pacate!

| jocnecurat a răspuns:

Pai incearca data viitoare si ai sa vezi.Depinde de la o persoana la alta. Dar ai sa te obisnuiesti cu saculetzul orice inceput e greu.Iti recomand sa il folosesti!

| hugo a răspuns:

Pai pentru prima data nu cred ca ai vrea sa vi dezvirginata de un latex(prezervativ)prima oara trebuie sa fie natural si cu grijahappy! Asta prima oara, dupaceea folositile sa nu va treziti parintihappySper ca am inteles bine, nu te-ai exprimat ff corect ns daca erai sau nu virgina, daca nu...fiecare cu piticii lui pe creier!

| SlobodLaGura a răspuns:

Latex rulezz! Sunt PRO PREZERVATIV! Ma intereseaza mai putin ce simt eu. daca tovarasa e bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Reduce din placere happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E mai bine cu saculetu