Da domnule e absolut normal, la o excitatie extrema cum e prima oara, foarte multi barbati, poate chiar unul din doi isi dau drumul extrem de repede, unii chiar si imediat dupa ce-au introdus penisul in vagin, la prima insertie. Sper totusi ca ai folosit prezervativ.
Apoi zau asa, ori ti-ai dat drumul ori cel putin ti-a murit, nu stii sigur daca ti-ai dat drumul sau doar ti-a murit?
E grozav de bine ca te tine sa mai ai inca o data erectie, multi se pare ca nu reusesc, cel putin din unele intrebari anterioare de-aici de pe site.
Ah, sa intelegem ca ti-ai dat frau liber... imaginatiei in ea? Daca e asa sunt sanse destul de mari sa fi tatic peste vreo 9 luni.
Îți este rușine să scrii "penis" dar te f*ți la 16 ani. Oricum, da, este ceva normal.
Rusine? am scris asa sa nu vb indecent, vulgar ca pana la urma suntem pe un site de socializare, unde ne ajutam cu totii.
Dragul meu, drag, "penis" este cea mai academica varianta posibila a organului genital masculin. O sa-l auzi pronuntat de doctori, profesori, preoti etc. Nu ai cum sa cenzurezi asa ceva.
Vulgar se cheamă altfel (rimează cu Bulă). „Penis" e denumirea științifică, folosită pe orice forum de discuții decent, la consultul medicului etc.
Și da, e perfect normal.
La fel de normal cum va fi să ne întrebi de ce e gravidă prietena, dacă nu ai folosit prezervative.
Nu în adevăratul sens al cuvântului, dar cuvântul "penis" este un termen medical, vulgar este "****"
Da era normal pentru ca ai facut-o prima oara si mai mereu o sa se intample asa daca nu faci sex o perioada lunga... daca tu ai 16 ani..prietena ta cati ani are? sunt curioasa si nu minti si macar ati facut-o protejati sau nu?
Tot 16, am facut-o cu prezervativ, logic
Si ea mai era virfgina? dupa intreabrea ta nu prea pare a fii fost virgina
prea multe intrebari strica
Daca nu ne spui prea multe cum vrei sa te ajutam?
Ce mai intrebat tu, nu are nici-o treaba cu intrebarea mea citeste de 100 de ori sa intelegi
Gandeste-te la o sticla de cola agitata. cand sare pe tine prima sau a doua oara cand o deschizi? lichidul spermatic e ca saliva se produce dar intr-un anumit timp. prima data erai plin a doua oara a durat ceva pana s-a mai acumulat. mai putin sex mai multe ore de biologie / anatomie