| iAngel a întrebat:

Am facut o poezie pentru iubita mea, este mare cat o pagina de studentesc pe ambele parti, si astazi la liceu as vrea sa i-o daruiesc, credeti ca ii va placea gestul? Poezia este superba am scris-o din inima, i-am mai scris poezii prin sms dar nu asa mari, si i-au placut, iar pe urma nu i-am mai scris (acum 1 luna a fost ultima poezie)

5 răspunsuri:
| dafy a răspuns:

Buna...
eu sunt absolut sigura ca o sa.i placa si asta nu neparat pentru faptul ca e atat de mare(nu ca asta nu ar conta) si pentru faptul ca e de la tine.adica daca ai pus suflet cand ai scris.o cred ca e cel mai frumost lucru pe care i l.ai putea darui (mie mi se pare un gest foarte frumos ca un baiat sa faca lucruri din inima pentru prietena lui si chiar port toata stima acestor baieti...bravo)
bafta
pupici

| stoubiz a răspuns:

Daca ii placeau sms-urile sigur ii va placea si asta. Oferai-o intr-o atmosfera mai intima, nu la scoala happy. Succes.

| luly16 a răspuns:

De acord cu stoubiz, SUcces

| nikoVIP a răspuns:

Normal ca o sa ii placa si cred ca ar fi si mai incantata daca o sa ii dai si o floare happy

| KillSuckers a răspuns:

Da.O sa-i placa pentru ca, femeile apreciaza orcie gest, si se lasa cucerite de noi
bafta cu dragostheaa