| Zmeurica_6349 a întrebat:

Am facut-o prima data cu prietenul meu si a fost foarte greu. m-a durut rau de tot.Acuma am niste dureri groaznice si nici nu stiu ce sa mai fac...Help me`!

9 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Probabil ai avut un himen foarte gros, poate si preludiu insuficient... Dece nu ai mentionat exact unde si cum te doare, etc?!

| catthshshshs a răspuns:

Ce te doare anume? Sangerari, ceva?
Probabil himenul e de vina, s-a rupt mai greu si nici nu ai fost excitata cum trebuie. Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, in cateva zile s-ar putea sa treaca.

| MMadalina a răspuns:

Cel mai bine ai face daca te-ai duce la ginecologwinking

Bafta>big grin

| Christina a răspuns:

Dar de ce nu te duci la ginecolog? el sigur te poate lamuri, noi doar ne spunem parerile si dam sfaturi. Sa te faci bine! :*

| Dienuka a răspuns:

In primul rand ceea ce poti sa faci este sa nu mai ai relatii sexuale pana nu iti trece. In al doilea rand iti recomand o urocultura, mai ales daca ai senzatie de usturime la urinat. In general la inceputul vietii sexuale se poate face infectie urinara si anume cistita.

| Zmeurica_6349 explică:

Ma doare inauntru.adica de abia ma pot duce la toaleta. e foarte groaznic...mereu imi curge un lichid urat mirositor...

| Zmeurica_6349 explică:

Cam de 5 zile sunt asa...nu sangerez... probabil himenul straight face

| oana25_1027 a răspuns:

M'ai bagat in sperieti! smie imi e frica f mult de primul act sexual:*

| iubitul20 a răspuns:

Pui putin ulei la pasaeik si apoi stai 10-20 minute si faci pipi pui spirt sh gata stiu de la gajikmeawinkingwinking