Este foarte bine ca vrei sa te desprinzi de vechea ta greseala, ca incerci, cel putin.
Nu te agita si nu te entuziasma prea mult in noua ta relatie.Omul pare sa fie prea in regula ca sa fie real,dar ofera-i credit si asteapta sa vezi cum merg lucrurile.
Stiu ca nu te-ai avantat in relatia asta cu inima toata,stiu ca ai momente in care compari,in care iti amintesti,dar realizeaza ca faci bine,ca deja ai facut un pas inainte si e spre binele tau.
Iti doresc mult noroc, fii fata desteapta de acum incolo!
Cred ca faptul ca te indoiesti de credibilitatea si de increderea pe care ar trebui sa i-o acorzi noului iubit e corecta, judeci bine de data asta.Succes!
I-am spus ca nu o sa ma culc cu el. dar nu a zis nimic, oricum nici nu mi-a propus. avem abia 2 sap. mi-a spus c nu o sa greseasca pentru ca stie ca o sa ma piarda, o sa ma piarda si ca amica si cica nu vrea.
Eu cred ca merita sa ii dai o sansa. Daca o sa te gandesti mereu ca iubitul o sa te insele intr-o zi nu cred ca poti fi fericita deci lasa gandurile astea si traieste clipa
Daca vrea sa-i spui mamei tale de relatia voastra se pare ca se cuminteste. merita o sansa.