| Leo0008 a întrebat:

Am făcut petting cu iubita mea.
Ea a stat capra iar eu de la spate m-am frecat de vaginul ei cu penisul.
Țin sa menționez ca aveam penisul scos și avea lichid seminal iar ea avea pantaloni, dar ea era excitata și vaginului ei avea lichid.
Întrebarea e sunt șanse sa o las gravida având în vedere ca ea avut pantaloni pe ea, iar eu am împins puțin amândoi având lichid seminal?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Dragul meu,pantalonii v-au salvat in cazul vostru!
Mai buni decat orice prezervativ,sincer!
Spermatozoizii nu au forta motrice,nu sunt niste mici dracusori care intra nebuni intr-un vagin cautand ovulul, ei au nevoie sa fie introdusi intr-un mediu propice(in interiorul umectat al vaginului), sa fie "aruncati" cu putere, pentru a putea apoi, migra catre amaratul ala de ovul...ca sa ia fiinta o sarcina.
Asadar,calmeza-te,linisteste-ti si iubita si mai cititi si voi, e plin netul de informatii exacte, medicale, anatomice, pe intelesul tuturor!
Bine?happy

| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca te-ai frecat de vaginul ei, fiindca ala este in totalitate in pelvisul ei si ca sa te freci de el, trebuie sa-ti introduci penisul.
Dar prin pantaloni nu se poate ramane gravida!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, și o să iasă din ea direct îmbrăcat în pantaloni.

| Emilian65 a răspuns:

Daca sperma nu a ajuns in vagin, nu este posibil sa ramana gravida.

| VoidEternal a răspuns:

Sigh...

Felicitări ești persoana numărul 10.000 care pune întrebarea asta.

Nu omule, sunt fix 0 șanse. Cum îți poți imagina că un spermatozoid ar putea să călătorească prin haine până în uterul prietenei tale? Ia un Uber?

| StefanIlAreMare a răspuns:

O sa iasa copilul imbracat din ea vere, asa a fost si in cazul meu