De fiecare data cand aud de petting, imi aduc aminte de scena ridicola din "Bad Teacher" 2011, dintre Cameron Diaz si Justin Timberlake...si ma intreb daca toate gagicile sunt la fel de "incantate" si "satisfacute" precum a fost Cameron!
Legat de intrebarea ta, pai cum sa ramana fratioare gravida, daca nu doar ca nu ti-ai dat drumul, dar si daca ti-ai fi dat, ar fi trebuit sa treaca prin chilotii si pantalonii tai si prin pantalonii si chilotii ei. Sunt 4 straturi! Voi chiar nu ganditi logic?
Tu esti mă Leo de la Strehaia te ai frecat in pantaloni, o sa nasca pantaloni scurti, boxeri Nimic nu aveti in cap, paie
Prin haine, cu prosopul, perdeaua, chilotul baiatului, apa din cada saucapacul de la wc, NU se poate ramane gravida!
Ca sa lasi o fata/femeie gravida trebuie sa existe contact sexual cu penetrare vaginala in perioada ovulatiei, fetei.
Am un sigur sfat sa va dau: lasati joaca de-a sexul pentru adulti si puneti mana serios pe carte, daca nu aveti nici cele mai elementare cunsotinte de anatomie despre corpul vostru.
anonim_4698 întreabă:
00Andreea008 întreabă: