In conditiile descrise de tine, nu! CATEGORIC! Poti sta linistita!
Ciclul poate intariza din mai multe motive, prntre care si cel descris de tine!
Pfiu ... Ma simt putin mai bine, acum ca mi'ai dat raspunsul asta. Sper sa fie asa cum zici tu, caci daca nu, chiar nu stiu ce as face...
Iti spun eu SIGUR nu! Sperma NU trece prin pantaloni!
Probabil.,dar ma gandeam ca, doar eu fiind imbracata, el nu, ar fi posibil...
Asta e explicatia pentru nasterea ta sau?
Nu stiu cat de "destul de mare" te crezi tu dar din punct de vedere al cunostintelor esti mica rau. De ce nu te informezi inainte sa faci ceva?
Sperma NU trece prin haine. Daca nu esti pregatita psihic pentru asa ceva, de ce o faci? De dragul lui?
Pai,am 17 ani. Si sunt pregatita psihic, doar ca m-am speriat pentru ca nu mi-a mai intarziat atat niciodata!
De cate ori sa mai repet? Ciclul poate sa intarzie si de la stres (aviz domnisoarelor care-si imagineaza cai verzi, c-au ramas gravide facand baie, stand pe colacul de la veceu etc) sau de la frig. Asa ca nu te mai agita, ca-ti faci rau singura.
E imposibil sa fi insarcinata, probabil nu ai ciclul atat de regulat si de aceea mai intarzie cateva zile.
E si asta posibil...nu stiu ce sa zic.
Ca sa ramai insarcinata trebuie sa existe un contact sexual, iar in conditiile in care tu erai imbracata nu ai de ce sa te gandesti la o sarcina, e ridicol.
Nu avea cum sa treaca sperma prin haine si sa ajunga in interiorul vaginului tau.
Nu te mai stresa aiurea!
Incerc...dar crede-ma ca numai la asta ma gandesc. Multumesc de raspuns, sper sa ai dreptate. :*
Eu sincer, sunt asa stresata...Chiar nu am motive sa imi fac griji? Nu exista niciun risc?
Nu..nu exista nici un risc!
Remusopen întreabă: