| lololololol a întrebat:

Am facut petting si am avut aproape un act sexual cu prietenul meu, insa din cauza durerii ne'am oprit. el ma penertrat putin dar cu prezervativ. exista sanse sa raman insarcinata?

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Cand vad astfel d intrebari ma simt indignata! dc dracu nu invatati inainte teoria si dupa sa va apucati d practica? voua nu vi se pare mai logic asa?
nu am d gand sa iti raspund nici d ciuda. pune mana si cata p goole informatiile p care nu le stii si dupa apuca-te si fa ce vrei sa faci cu iubitul sau iubita ta.
si mersi d p acum pentru stupiduri!

10 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu există şanse să rămâi însărcinată! Baftă!

| cristina_6683 a răspuns:

Poti ramane insaricinata doar daca cumva s-a rupt prezervativul... daca nu, nu ai cum sa ramai...asa ca stai linistitawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai folosit prezervativ si doar tea prenetrat putin fara sa ejacule laughing nu ramai tongue

| Rukhsandra a răspuns:

Daca ati folosit prezervativ si nu s-a rupt stati linistiti nu poti ramane gravida happy

| Malvina24 a răspuns:

Nu exista, sta linistita! Daca viitoare insa fii mai atenta! Sa ai grija de tine! O seara frumoasa!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Stai calmă, nu. Mare grijă la igiena mâinilor și organelor sexuale.
Pa, pa.

| Drums a răspuns:

Nu fiti asa rautaciosi cu ea mai exact izabella03(are dreptate ca mai intai trebuie sa te informezi)dar poate ca a vrut sa vada ce credem noi, era ingrijorata. stai linistita nu poti ramane insarcinata dar intra p google si informeaza-te despre viata sexuala, boli etc...
si se vede clar in intrebare ca e vorba despre o fata si prietenul eilaughing

| lololololol explică:

Izabelle03, stiu mai multe despre viata sexuala decat stii tu, ok? Si daca vrei sa stii, uneori se mai ingrijoreaza, pentru ca nu exista metoda de protectie sigura 100%.

| Hmmmm a răspuns:

Daca ai stii mai multe si daca ai fi atat d informata p cat pretinzi ca esti nu ai fi pus o intrebare atat d stupida si ti-ar fi fost logic ca din mom ce ati folosit prezervativ si el nici macar nu a ejaculat nu ai cum sa ramai insarcinata.

Răspuns utilizator avertizat