| indiangirl a întrebat:

Am facut sex acum 12 zile. Dupa 10 zile am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ. Ce ma sfatuiti? mi-e teama sa nu raman insarcinata avand in vedere ca prietenul a plecat in Spania acum 1 saptamana si nu are cine sa ma ajute daca in caz ca raman! please. dati-mi un sfat!

9 răspunsuri:
| gabytza_7109 a răspuns:

Mai fa-ti un test peste o saptamana. Dar sincera sa fiu nu cred ca ai ramaswinking bafta:*

| gabytza_7109 a răspuns:

Totusi mai fa-ti un teste peste o saptamana. Dar nu cred ca ai ramaswinking

| calubalan a răspuns:

Cu siguranta nu ai ramas daca acel test l-ai facut bine. Dar pentru linistea ta mai fa unul iar pentru viitor incearca si tu niste metode contraceptive... daca nu stii cauta pe google, mergi la doctorul de familie sau la un ginecolog si cu siguranta vei afla suficiente!

Poate nu esti pregatita, poate nu ai conditii, poate esti prea tanara, prea batrana nu conteaza de ce nu vrei sa ai ACUM un bebe. E frumos, e placut, e in firea lucrurilor, e normal, e cum vrei tu sa fi impreuna cu partenerul tau dar trebuie sa te gandesti si mai departe! Daca iese cu "ochi" vei fi responsabila de viata unui om si nu oricare, a copilului tau...

| roberta_7421 a răspuns:

Buna! bine, ai facut sex acum12 zile, dar trebuia sa iti vina si a intarziat? daca nu, nu ai de ce sa te temi. daca da, atunci mai ia-ti un alt test si mai incearca o data.nu cred ca ar trebui sa t ingrijorezi.

| indiangirl explică:

Sincer mai am ceva de zis. nu am pus 4 picaturi de urina ci mai mult asta cauzeaza?

| Cristina20143 a răspuns:

Nu are nimic daca ai pus mai mult, dar ca sa fi u sigura cum zic toti pe aici mai fai un test de sarcinawinking

Abh
| Abh a răspuns:

E forte important sa stim in a cata zi a ciclului menstrual erai. Daca ai avut cel putin 18 zile de la prima zi de menstruatie, erai in perioada nefertila si se poate sa nu fi ramas gravida. Testele de sarcina e bine sa fie facute la o intarziere a urmatoarei menstruatii de macar 10 zile.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Testul facut la 10 zile de la contact are o siguranta de maxim 20%, deci insuficient. Nu poti sa stii daca esti insarcinata decat daca faci testul dupa minim 21 de zile de la contact din prima urina de dimineata sau dupa minim 24 de zile de la contact din urina de peste zi si il repeti dupa inca 3 zile. Si, nu te speria, o sarcina dureaza 9 luni, timp suficient sa se intoarca partenerul tau din Spania.

| SnicK a răspuns:

Mai gandeste-te la ceea ce faci.
http://www.youtube.com/watch?v=RsW0BGGvAAA
Ia uite aici.