Esti p a t e t i c. zau.
si sa iti zic si de ce zic asta...cu totii am trecut prin asta, dar vin toate de la sine. sexul nu este o masina sa trebuiasca sa schimbi uleiul inaintea filtrului de ulei altfel nu faci ceva corect.
singura intrebare care nu ai cum sa te descurci e ultima. daca dai ca disperatul continuu ti se va culca. asteapta 5-10 minute si se scoala din nou si atunci dai al2lea numar.
1 e mai bine dezbracati amandoi
2 preludiul cred ca difera de la persoana la persoana
3 misionar
Cred că, dacă ai găsit o parteneră cu care să ai unde să îți bagi jucăria, ești norocos, la cum vorbești.Dar oricine ar fi după memorabila scenă de sex pe care poate o vei avea, și dacă îți vei pune atâtea întrebări, sunt sigur că fata aia v-a crede că e la,, Vrei să fi miliardar,,.
O sa vezi pe moment ce trebuie facut, cum reactioneaza ea la ce faci.Preludiul nu e ceva mecanic, nu trebuie grabit.pe langa saruturi trebuie mangaieri, o dezbraci, vezi tu.In orice pozitie ai sta ca sa intre tot penisul trebuie doar sa il impingi in vaginul ei.Nu e mare chestie.E foarte usor si simplu.O sa vezi, o sa fie bine.Nu mai fii panicat.
1. DAAAAAA!
2. preludiul cred ca difera de la persoana la persoana
3.Vezi cum se simte bine fata
Nu arati deloc sa mai fi facut sex.Totul vine de la sine.In momentul cand faci dragoste cu partenerul doar de voi depinde ce pozitii va alegeti.Esti penibil.Nu isi avea rostul o asemenea intrebare.Descurcati-va.
Remusopen întreabă: