| CuTup3u a întrebat:

Am facut sex, acum a venit momentu sa fac cu e persoana draga dragoste, intrebari care vreau sa le stiu din timp...:

1. E neaparat sa ne desbracam de tot?
2. Cam cat sa dureze preludiu, e merge doar sa o sarut pe gura, gat, sau mai trebuie facut si altceva.
3. Cand fac dragoste ce pozitie imi sugerati ca sa nu ma termin repede ca sa nu stric momentu.
4. Dupa ce ma termin ca sa ma apuc de alt numar trebuie sa mi se culce penisu sau sa dau fara oprire?

Cine raspunde serios la aceste intrebari ii dau funda.

P.S: Mai sunt unele videoclipuri in care sunt filme facute pe calculator cu explicati cum sa stau ca sa intre tot penisu in vagin.

6 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Esti p a t e t i c. zau.

si sa iti zic si de ce zic asta...cu totii am trecut prin asta, dar vin toate de la sine. sexul nu este o masina sa trebuiasca sa schimbi uleiul inaintea filtrului de ulei altfel nu faci ceva corect.
singura intrebare care nu ai cum sa te descurci e ultima. daca dai ca disperatul continuu ti se va culca. asteapta 5-10 minute si se scoala din nou si atunci dai al2lea numar.

| Ammizzu a răspuns:

1 e mai bine dezbracati amandoi
2 preludiul cred ca difera de la persoana la persoana
3 misionar

| Ycu a răspuns:

Cred că, dacă ai găsit o parteneră cu care să ai unde să îți bagi jucăria, ești norocos, la cum vorbești.Dar oricine ar fi după memorabila scenă de sex pe care poate o vei avea, și dacă îți vei pune atâtea întrebări, sunt sigur că fata aia v-a crede că e la,, Vrei să fi miliardar,,.

| Nastia a răspuns:

O sa vezi pe moment ce trebuie facut, cum reactioneaza ea la ce faci.Preludiul nu e ceva mecanic, nu trebuie grabit.pe langa saruturi trebuie mangaieri, o dezbraci, vezi tu.In orice pozitie ai sta ca sa intre tot penisul trebuie doar sa il impingi in vaginul ei.Nu e mare chestie.E foarte usor si simplu.O sa vezi, o sa fie bine.Nu mai fii panicat.

| Caracter3 a răspuns:

1. DAAAAAA!
2. preludiul cred ca difera de la persoana la persoana
3.Vezi cum se simte bine fata

| darrio2007 a răspuns:

Nu arati deloc sa mai fi facut sex.Totul vine de la sine.In momentul cand faci dragoste cu partenerul doar de voi depinde ce pozitii va alegeti.Esti penibil.Nu isi avea rostul o asemenea intrebare.Descurcati-va.