anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut sex anal cu iubita si dupa ce am terminat nu mai puteam scoate penisul din ea. Capul penisului este destul de mare si santul acela unde se termina capul este,, cam adanc ''( nu stiu cum sa zjc altfel). Ideea e ca ma durea cand trageam sa il scot afara si îi trageam si ei anusul in exterior si o durea si pe ea asa ca am asteptat sa mi se duca erectia dar cum eram foarte excitat nu se ducea si am stat cu penisul in ea cam o ora si un pic pana s-a dus erectia.
Intrebarile mele sunt:
-I-am afectat anusul din cauza ca am stat cu penisul in ea atat timp?
-Ce pot face ca sa nu mai am probleme in momentul in care trebuie sa retrag penisul?( Am folosit lubrifiant dar degeaba)

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E săptămână fanteziilor fara sens pe TPU?

| Violleta2022 a răspuns:

Se numeste PENIS-CAPTIVUS si este foarte real si dureros, mai ales cand faci sex pe ascuns si te temi, la un moment dat din cauza socului si a fricii vaginul femeii se blocheaza si-ti prinde penisul inauntru.
Stai linistit ca nu ai tu sula asa de mare, de data asta fiind vinovat vaginul fetei care ti-a blocat penisul inauntru, ca intr-o mengina.
Data viitoare cand se intampla asta sunati la salvare!

| mihai69 a răspuns:

Dacă nu ai forțat, e ok.
Ar trebui să o pregătești cu niște dopuri anale, până se obișnuiește cu dimensiunile.
https://www.emag.ro/......DJ8HFSYBM/

| Emilian65 a răspuns:

Nu s-a intamplat nimic cu anusul ei.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Da, daca ai fortat. Se numeste Prolaps si trebuie operat.
Unele starlete po r no au asa ceva, de la prea multa uzura.

De ce nu faceti voi normal, fara alte complicatii?

| Delllla a răspuns:

Nu.