| Nathalie18 a întrebat:

Am facut sex anal neprotejat deoarece eram pe stop si asta era singura solutie. Ce sa fac? Acum imi pare rau dar fapta e consumata. Mi-e frica sa nu fi luat vreo boala cu transmitere sexuala. Ce pot face acum?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Prin sex anal neprotejat, bineinteles ca exista posibilitatea de a-ti fi transmis un anumit BTS, insa doar in cazul in care partenerul de sex este infectat. Insa este greu de crezut ca un partener de cuplu stabil sa fie purtatorul unui BTS care NU s-ar transmite si prin sex vaginal. Nu ai nimic altceva de facut in afara de a te linisti si accepta ideea ca practic este imposibil ca partenerul sa fie bolnav fara a sti si tu, sau de a te prezenta la un laborator pentru a ti se face analizele specifice prevazute in astfel de situatii. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| nao13 a răspuns:

Probleme de sănătate îi pot apărea partenerului. El ar trebui să își facă griji

| Andreeush a răspuns:

Nu ai ce să faci.
Doar analize dacă vrei să știi sigur că nu ai nici o boală.

| mgtow a răspuns:

Astepti 3 luni si le faci la un laborator privat

| bbobo22 a răspuns:

De ce te feresti sa faci sex normal cand esti pe stop? Un barbat normal care te doreste nu cred ca trebuie sa considere asta ca fiind o problema. Ciclul nu este o boala...
Referitor la intrebarea ta, panica nu te va ajuta niciodata in nici o situatie... daca ai dubii cu privire la sanatatea partenerului iti poti face peste 3 luni analizele. Pentru sanatatea ta cred ca ar trebui sa-ti faci oricum anual analizele.

| Stropdeploaie a răspuns:

In afara de vreo boala. te poti alge si cu niste hemoroizi!

| Violleta2022 a răspuns:

Acum nu poti face nimic!
Eventual iti cumperi un dopulet de poonet, ca sa nu faci treaba mare pe tine, odata ce ai anusul deflorat.
Peste 6 luni poti in schimb, sa faci un test de SIDA (HIV), ca pana atunci nu iesi la analize.