Exista sanse. Ai facut o tampenie. Ai grija sa nu se repete sau o sa fii mamica mai curand de cat credeai.
++++++++++ Ca nu inteleg de ce nu intrebati lucrurile astea INAINTE sa faceti ceva, macar sa stiti ce va asteapta! Macar de curiozitate. Toate intrebati dupa ce ati facut-o; noi nu va putem ajuta cu mai nimic. Informati-va inainte de a face ceva "necunoscut" pentru ca s-ar putea sa aveti surprize, si nu unele placute si e pacat de tineretea si de viitorul pe care il aveti in fata. Mai multa grija pe viitor, te rog!
NU! 3 zile inainte de ciclu, in timpul ciclului, 3 zile dupa ciclu,nu ai cum sa ramai insarcinata. Exista sanse, dar foarte, foarte mici...Eu zic sa stai linistita, eventual dupa 2 saptamani sa-ti faci un test, dar eu zic ca nu ai cum sa ramai.:*
De obicei, cand esti in perioada menstruatiei, se spune ca poti face sex neprotejat si baiatul sa`si dea drumul in tine, fara ca tu sa ramai insarcinata. Totusi, daca esti in perioada adoloscentei si ciclul tau menstrual este neregulat, e bine de stiut ca un spermatozoid poate suprevietui in organism pana la 4-5 zile deci, ar fi sanse si sa te alegi, Doamne fereste, cu o sarcina nedorita. Data viitoare macar asigura`te ca nu mai ejaculeaza in tine
Sanatate numa bine!
te asteapta un plod
asta daca nu faci avort.
ba ce rime am in mine dama dracul
Din cata am inteles eu... femeia are anumite perioade de sarcina, adica cu o saptamana inainte sa ii vina si cu o saptamana dupa ce ii trece, eu asa am auzit nu stiu acum! anyway Use cundum!
Take care!:X:X
In mod normal, conform teoriei, in timpul menstruatiei nu este posibil sa ramai insarcinata pentru ca nu exista ovulatie. Practic insa, posibilitatea aparitiei unei sarcini ca urmare a intretinerii de relatii sexuale in timpul menstruatiei exista, chiar daca este foarte mica
ionescualina întreabă: