Banuiesc ca nu prea simteai nimic din punct de vedere emotional pentru respectivii? Acuma, ce ai facut, ai facut. Daca nu vrei sa faci asa, pastreaza-te pana gasesti pe cineva la care tii.
Faza e ca numai tin de mult la cineva.nu am putut sa ma apropii de nimeni nici nu mi s; a dat ocazia.toti sunt ocupati sau au prietene.in fine vechea poveste
Si daca ai regretat de ce nu te-ai oprit?
Regret ca ai ajuns in situatia asta,dar poate ca vei reusi sa inveti din greselile tale si sa nu le repeti.
Ia pastila de a doua zi,asa o ceri de la farmacie, ca sa nu ai belele si mai mari!
Ce putin te iubesti pe tine si ce putin respect ai pentru persoana ta, vai.
Te-ai gandit sa te calugaresti?
Incearca sa ii selectezi si tu, eventual obliga-i sa poarte cauciuc.
Ok, de data asta o sa incerc sa nu fac glume...
Deci, in viata NU trebuie sa regreti nimic. Tot ce ai facut, cu bune cu rele, fac parte din viata ta. Nu regreta nimic din ceea ce faci...Fii mereu optimista.
Sa nu mergi sa te calugaresti, Nu stii ce e pe acolo, eu am fost 4 ani si crede-ma ca nu e o cale... pune-ti tu singura o intrebare" ce vrei cu adevarat?"
Baieti/fete a zis de fiecare data. Asta inseamna ca au fost separat. Si pentru asta . Sincer nu ai de ce sa regreti daca i-ai iubit, si daca sti ca nu vreai sa faci un kidd cu el mai bine pune-l sa poarte protectie [ fara boli venerice si fara copilas]
Aiurea a fost si ca a vrut sa o facem cu eu nu am vrut am zis lasa ca va fi ok.pai este ok sa vedem ce urmeaza
Au fost pe rand...in fine fiecare intelegere ce vrea.ce vreau sa spun este ca de fiecare data mi-a parut rau dupa.e si normal a foat totul de fun...
LoOvE întreabă: