Preludiul sa il faca mai mult, ca daca el se grabeste tu nu ajungi la orgasm este egoist vrea doar el sa se simta bine si tu nu. Ce varsta ai? Multa sanatate
Sfatul meu este să mergi la ginecolog sa ii explici problema ta sunt diferite suplimente pe baza de plante chiar și ceaiuri e posibil sa ai o dereglare hormonală
Răspunsul e simplu: lubrifiant durex.
https://www.googleadservices.com/......agead/aclk
Și învață-l pe iubitul tău înainte de sex să facă preludiu cu tine, sa te excite clitoridian. Deși aparent problema e la tine, să știi că problema e și de la el. Dacă el nu știe să te "aprindă" ca femeie, tu nu te vei bucura de sex. În timp o să ajungi sa urăști sexul. Foarte important ca partenerul tău să te formeze ca femeie, dar și tu trebuie să-i spui treaba asta. Nu fii timidă cu el, spune-i ce nu-ți place. El dacă nu știe lucrul ăsta, crede că face bine ce face. Deci recapitulare: lubrifiant, preludiu, stimularea clitorisylului, comunicare; restul vine de la sine. Spor.
Pune-l sa te... linga.
Mai bine să te lingă pe tine bărbatul tău; dacă ai. Toată ziua trolezi pe aici. Cred ca ești excitată la maxim când trolezi. Ești specimenul ăla de țață, care are răspuns la orice, chiar dacă ești pe lângă.
Pe mine m-a bagat din prima pe ignore.
Am băgat-o și eu pe "doamna" la ignore.