| monia a întrebat:

Am facut sex cu iubitul meu apoi ne-am bagat in apa.Se poate intampla ceva?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sex protejat, neprotejat? Daca protejat, nu se intampla nimic. Daca neprotejat e posibil sa fi luat vreo boala sau sa fi ramas insarcinata.

8 răspunsuri:
| Duhovnicul a răspuns:

Aveti grija doar sa nu va inecati.

| vyolycy a răspuns:

Pai ce sa se intample..."minic", doar ca tie o sa ti se mai strinteze putin...stii tu cewinking

| Goofy77 a răspuns:

Doar sa va udati cred altceva nu cred!

| Happyness a răspuns:

Ce e de ras mai? daca intrati sa faceti misto mai bine evitati. fata are nevoie de ajutor nu sa radeti voi de ea.doamne asa oameni rai,, mai puteti ma?oh go on.am mai avut eu un cont si am pus o intrebare si radeau toti ca... oh go on.

Acum revenind la intrebarea ta, nu are ce sa ti se intample, numai daca faceati sex in apa aia si el isi dadea drumu in apa puteai ramana insarcinata, dar asa nu. te pup si nu mai asculta de gurile rele

| TiinutsS:╳DiiiD a răspuns:

Sa va spalati, probabilhee hee >big grin

| RikarDo a răspuns:

DA! O sa muriti maine rolling on the floor. Nu se poate intampla nimic oameni bunistraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Userul anului...pfff,ce basm ai zis. ea intreba de apa nu de protectie. pai se va intampla ca o sa aveti chef s-o mai faceti odata daca ati intrat in apa dupa, cam atat

| georgianna_1057 a răspuns:

Nu cred. poate ca doar o sa fie placerea mai mare, nu stiu poate ca doar dca si-a dat drumul in apa aceea.altfel nu cred